La Floristeria L’Arrel està ubicada a Alcanar (Tarragona) us ofereix tot el que pugueu necessitar per a un dia tan especial per a vosaltres.

El seu principal objectiu i la seva màxima il·lusió és poder participar en un dia tan important pels nuvis i, poder fer que els vostres somnis es puguin plasmar en les més variades formes de rams i composicions amb flors. Us ofereixen un munt de detalls en diferents colors, textures i olors.

La Floristeria L’Arrel s’encarregarà de deixar l’espai de la celebració impecable i totalment decorada segons els vostres gustos i estils. Posen diferents estils a la vostra disposició; romàntic, vintage, silvestre, rústic… Podeu explicar-los les vostres idees i ells faran que tot surti com tant heu imaginat i desitjat.

Podeu visitar-los a la seva botiga d’Alcanar i estaran encantats de rebre-us i assessorar-vos personalment. Gaudireu d’una gran varietat de decoracions florals de tota mena i de tots els colors. 

A més, també confeccionaran el teu ram de núvia i els rams que vulguis donar a les persones més especials. T’oferiran el millor consell i tindran cura de fins al més mínim detall, perquè el teu gran dia esdevingui el més feliç de la teva vida.

Floristeria L’Arrel és la millor opció per fer del teu casament, un espai màgic i únic!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, decoració floral tant per la cerimònia civil o religiosa, decoració de cotxes, tiares de flors, detalls de casament, decoració d'espais.
  2. Fan rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  3. Quina disponibilitat teniu per desplaçament?
    Es desplacen on calgui.