floristeria_palmira_logo

La Floristeria Palmira es troba ubicada a la ciutat de Sant Joan Despí, a Barcelona. Són especialistes en decoració d’art floral per a casaments, amb una llarga experiència professional al sector, des de l’any 1985.

Ofereixen venda de flors i plantes tant a la seva botiga física com a la seva pàgina web, perquè puguis gaudir de les seves flors allà on siguis. A més, també disposen de servei de decoració per a esdeveniments, és per això que deixaran l’espai del vostre casament únic i impecable. 

Amb les seves flors i combinacions s’encarregaran de decorar cada racó del vostre gran dia, per sorprendre a tots els vostres convidats. A la Floristeria Palmira us donen l’opció de personalitzat cada detall, per fer del vostre casament, un espai únic i personalitzat per a vosaltres.

Trobareu un gran ventall de propostes florals:

 • Cistells
 • Flors seques
 • Rams florals de tota mena
 • Rams per la núvia
 • Decoracions per espais interiors i exteriors

A la seva botiga podeu trobar-los de dilluns a divendres de 9 a 13:30h i de 17 a 20h. Els dissabtes estan oberts de 9 a 13:30h.

A la pàgina web de la Floristeria Palmira podeu trobar totes les opcions que us proposen, escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats i fer la comanda online. 

No ho dubteu més i deixeu que facin del vostre gran dia, un espai màgic ple de magnífiques decoracions a base de rams i flors precioses. 

 

Preguntes freqüents
 1. Tenen botiga online?
  Sí.
 2. Fan rams de núvia personalitzats?
  Sí.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Rams, art floral, decoració, combinacions personalitzades, rams per la núvies, cistells...