Per la Floristeria Vivaldi, a Torroella de Montgrí, les flors són la millor manera d’expressar els sentiments, emocions i sensacions, i ens recomanen viure-les amb la més gran de les passions. Actualment s’han reconvertir en un taller de flors oferint tot tipus de decoracions florals.

Els casaments son, doncs, una de les seves especialitats. Tant és si es tracta d’un casament, a la primavera, a la tardor a l’estiu o a l’hivern. El seu slogan ens ho deixa molt clar: Flors per a les Quatre Estacions, i nosaltres afegim, per als millors moments de les vostres vides.

Treballen de manera molt personalitzada; en una primera entrevista us demanaran on us caseu, què us agrada, i us ensenyaran les seves feines realitzades, i a partir d’aquest moment començaran a esboçar una proposta pel que serà un dels dies més especials de tots. Hi trobareu un clima de total confiança, bàsic per a la floristeria Vivaldi.

No heu de patir si no sou del Baix Empordà però us hi caseu, ja que treballen per a núvies i nuvis d’arreu, i el contacte el podeu tenir via telèfon, email o whatsapp. Així de fàcil.

Per la Floristeria Vivalvi, la natura i molt concretament les flors, són el millor mitjà transmisor d’emocions i records. Els apassiona expressar tots els sentiments que envolten un casament, sempre amb les millors flors naturals, en el moment ideal, quan estan en el seu millor moment.

Doneu un cop d’ull a la galeria d’imatges de la Floristeria Vivaldi i comenceu a gaudir des d’ara mateix del vostre casament.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, colors i flors pel cabell. Decoració floral de la cerimònia, banquets i tots els racons que voleu omplir de bellesa i emoció.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, tots els nostres treballs són únics.
  3. Quina disponibilitat teniu per desplaçament?
    Ens desplacem arreu del Baix Empordà.