Eternitza els moments més bonics del teu gran dia amb Foto Estudi Sonia! La Sònia i el seu equip presumeixen de més de 15 anys d’experiència com a fotògrafs per a casaments i esdeveniments. Després d’estudiar fotografia general, fotoperiodisme, il·luminació & estudi i fotografia digital, varen fer de la seva passió la seva professió. Actualment, participen en diferents seminaris i congressos de fotografia, i s’han convertit en tot un referent a Girona i més enllà.

Foto Estudi Sonia no és un servei de fotògrafs qualsevol. El tracte que ofereix, la flexibilitat i la total personalització els distingeix de la resta de serveis de fotografia. A l’hora de crear el vostre àlbum d’imatges i el vídeo del vostre gran dia, us ensenyaran cada imatge i cada seqüència de vídeo perquè vosaltres podeu prendre les decisions finals i escollir les que més us agradin. Per a la Sonia i el seu equip, cada servei és a gust de cada parella de nuvis, de principi a fi. Tanmateix, a l’hora d’escollir les cançons pel vídeo, podreu triar les que més us agradin i que millor transmetin el vostre missatge.

Saben que per a vosaltres, aquest és el dia més feliç de les vostres vides i ho volen celebrar amb vosaltres. Per això, us obsequiaran amb les imatges de drone i un vídeo de drone del vostre gran dia.

Per donar un toc original, divertit i diferent a la vostra celebració, us ofereixen servei de Fotomatón i Photocall, sense límit d’impressió d’imatges, amb accessoris com barrets, paraigües de colors, perruques, etc. Genial!

I perquè no hàgiu de patir pel vostre pressupost, ofereixen un fantàstic pack de nuvis que inclou diferents serveis, tot i que es pot adaptar a les vostres necessitats i desitjos.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Fotografia i Vídeo, Drone, Fotomatón, Photocall, venta de lletres gegants.
 2. Oferiu pack de núvis?
  Si. Adaptat a les necessitats de cada parella.
 3. Quin és el vostre estil fotogràfic?
  Fotografia d'autor, molt natural.
 4. Temps d'entrega del reportatge final?
  De 2 mesos a 2,5 mesos.
 5. Que voleu destacar del vostre servei?
  Obsequiem els núvis amb les imatges i vídeo de drone, del dia del casament.