Fotomaton Instagram Barcelona, ​​és un fotomaton divertit, original i cosmopolita. Dissenyat amb els materials més professionals i actuals d’estudi fotogràfic perquè doni la millor qualitat fotogràfica. En tenir un aspecte tan conegut i actual, el fa que sigui molt més divertit i apte per a animar qualsevol tipus d’esdeveniment, com el teu casament.

Realitzem tot tipus d’esdeveniments amb la garantia de la millor qualitat i el millor servei, tots els nostres casaments van de la mà d’un fotògraf professional per garantir un servei òptim i donar al client les tires fotogràfiques més nítides del mercat i l’instant.

Gràcies a la Originalitat i Qualitat del nostre Photo Booth Barcelona, ​​aquest any hem hagut de fabricar dues màquines més del nostre divertidíssim Fotomatón Instagram Barcelona a causa de la gran demanda de clients i grans empreses, que han demanat els nostres serveis.

Si voleu gaudir d’aquest divertidíssim fotomaton amb la millor qualitat del mercat per al vostre gran dia, feu la reserva amb la major brevetat possible.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Per a nens, per a adults, humor, fotomaton per a empreses, per a casaments i comunions.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Dues hores de diversió, fotògraf professional durant tot el servei, fotos il·limitades impreses a l'instant, format de les teves fotos personalitzat, atrezzo divertit, còpia en usb i web.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí, per tot Catalunya, Andorra i la resta d'Espanya.
 4. Amb quina antelació s'ha de contractar?
  Per anar bé amb quinze dies com a mínim, però hi ha parelles que ens contracten la mateixa setmana.
 5. Altres serveis que oferiu?
  Il·luminació, so, altres.
 6. Durada del fotomaton?
  2 hores i 30 minuts.