Fotomaton Events és un servei que podràs contractar pel teu casament, ja que deixa un fantàstic record de l’esdeveniment. Totes les fotos realitzades quedaran disponibles digitalment en un núvol d’internet perquè posteriorment els nuvis puguin descarregar-se-les i impreses físicament en un àlbum de fotografies que els participants aniran omplint.

Un cop contractis el servei que ells ofereixen, no us haureu de preocupar per res!, perquè et porten la màquina Fotomaton i els seus complements al lloc on ho desitgis i un operari la posarà en funcionament. I a més, es desplacen per tot Catalunya!

Els convidats a l’esdeveniment van passant per la màquina i es fan tantes fotografies com vulguin: individuals, en grup, disfressats… o fins i tot un vídeo. Al moment obtenen un parell de tires de fotografies imantades en format fotomaton. Una és per quedar-se-la i l’altra la incorporen a un àlbum que us quedeu els organitzadors de l’esdeveniment. En aquest àlbum, que recollirà totes les fotos, hi poden posar també una dedicatòria personalitzada.

Fins a dia d’avui, Fotomaton Events són l’únic fotomaton de tota Catalunya que entrega directament les tires de fotos imantades!!!

Llogar Fotomaton Events serà la millor opció si vols una idea divertida i original pel teu casament!

Preguntes freqüents
 1. Què inclou el pack de boda?
  Persona d’assistència mentre duri l’esdeveniment, àlbum de record, fotomaton obert per fer la diversió més visible, còpia de totes les fotografies i/o vídeo de l’esdeveniment pels nuvis, fotografies il·limitades, 2 còpies de cada foto feta (una per l’àlbum i l’altra pel convidat), material per fer les fotos més divertides (perruques, barrets, ulleres…). logo personalitzat de l’esdeveniment, logo a cada tira de fotos.
 2. Quins altres serveis oferiu?
  Fotomaton, photocall, photocall personalitzat, atrezzo temàtics...
 3. Quant temps dura el fotomatón?
  2h o 3h segons convidats.
 4. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  Recomanem que us poseu en contacte abans possible perquè ells puguin organitzar la seva agenda.