Flaixmatón es dedica a immortalitzar tots aquells moments divertits i especials que es viuran al vostre casament. Els vostres convidats es faran amb tantes fotos instantànies com vulguin i així recordaran durant tota la vida aquell fantàstic dia.

Et faran un fantàstic àlbum on els convidats enganxaran una còpia de cada foto i escriuran les seves millors paraules per als nuvis. Un servei divertit, pràctic i econòmic amb segell de qualitat.

A més, disposen de diferents models de màquines, com les màquines model Flaix o l’espectacular Espejo Mágico, el fotomatón més premium del mercat.

Fins al detall més petit dels seus packs de lloguer de fotomatón ha estat dissenyat per crear una experiència inoblidable per als nuvis i els seus convidats. Això ho aconsegueixen a través de la recerca infinita del sector i de la innovació constant. Tenen cura del més mínim detall com si es tractés de la seva celebració.

Preguntes freqüents
 1. Què inclou el pack de boda?
  Fotografies i còpies il·limitades, bagul d'atrezzo, photocall, àlbum fotogràfic, transport, assistent tècnic, muntatge, pendrive, logo personalitzat, diferents formats de fotografia i USB.
 2. Quins altres serveis oferiu?
  Fotomatón, Photocall, Altres com Lletres xl de porexpan, photocalls personalitzats, baguls d'atrezzo temàtics, neons per a bodes.
 3. Quant temps dura el fotomatón?
  Pressupost de 2 o 3h segons convidats.
 4. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  Flaixmatón té molts dies sense disponibilitat entre Maig i Octubre de 2022. Es recomana posar-se en contacte amb la màxima antelació possible.