La Fundació Pau Casals, us obre les portes de la Vil.la Pau Casals, i us ofereixen les seves instal.lacions per a la celebració del vostre casament.

La Vil.la Pau Casals, va ser concebuda pel músic i compositor, com a casa d’estiueig, i el 1972 juntament amb la seva esposa crearen la Fundació Pau Casals que té com a objectiu conservar, preservar i difondre la vida i la obra de Pau Casals.

El museu us ofereix uns espais únics, singulars, carregats d’història, on es destil.la bon gust i cultura per cada racó de les seves estances, per a celebrar un casament únic, i que perdurarà a la vostra memòria i a la dels vostres convidats.

Als jardins, que disposen d’un mirador i d’una galeria amb vistes a la platja i al mar de Sant Salvador, hi podreu celebrar l’aperitiu nupcial així com el banquet de noces. Als mateixos jardins gaudireu d’una galeria d’escultures amb obres de Martí Llaurador, Josep Llimona, Josep Clarà, entre d’altres. Un aperitiu nupcial únic, amb unes vistes que no deixaran ningú indeferent.

La sala polivalent, és un espai complementari al museu que es troba al bell mig dels jardins de la Vil·la Casals. Terres i sostres de fusta, amb vistes al jardí, ideal per a la celebració del banquet nupcial i de la festa posterior. Aquesta sala diposa de serveis climatització, so, megafonia, projector, lavabos i d’una estança on la núvia podrà retocar-sa sempre que ho cregui convenient.

La Sala de música amb pati interior que Pau Casals va fer construir el 1935, i on hi instal.là un esplèndid conjunt de pintures del segle XVIII, i on oferia concerts íntims per als seus amics, esdevé un marc incomparable per a la celebració civil del vostre casament. l’espai gaudeix d’una acústica magnífica, com no pot ser d’una altra manera, i d’unes vistes al mar espectaculars, esdevenint un espai com n’hi ha pocs per a una celebració tant especial com ho és un el dia del vostre casament.

La Fundació Pau Casals, us ofereix exclusivament el lloguer de les seves sales i us garanteix que l’ús de les mateixes serà únicament per a vosaltres. Només hi celebren un casament al dia.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 90 persones.
 2. De quins espais disposen?
  Zona ajardinada, sala polivalent i sala de música per a la celebració de la cerimònia civil.
 3. Ofereixen altres serveis a banda dels descrits?
  No. La resta de serveis com ara el càtering, el parament de taula, la decoració, el fotògraf etc van a càrrec dels professionals que els nuvis contractin.
 4. Tenen limitació horària?
  Sí, a les 02:00h.
 5. Tenen accés per a discapacitats?
  Sí.