Ganesha Travel tenen l’especialitat de dissenyar viatges de noces totalment a mida i personalitzats al gust de cada parella. L’equip de Ganesha Travel té més de 20 anys d’experiència en el sector del turisme, la gran part de l’equip ha viscut en diferents llocs del món i estan contínuament prospectant les destinacions que ofereixen. Això fa que coneguin a la perfecció les destinacions proposades per tots els continents.

Si la vostra idea és tenir una experiència totalment a la vostra mida, a Ganesha Travel adapten la proposta i l’itinerari per tal que visqueu el millor viatge que pugueu recordar! L’especialitat de Ganesha Travel són els viatges de noces, expedicions i aventures. Les seves destinacions preferides són Austràlia, Japó, la Costa Oest d’EEUU i qualsevol destí que tingui a veure amb l’aventura, platges boniques i natura interessant.

La seva professionalitat i experiència farà que la vostra lluna de mel sigui espectacular i passeu uns dies increïbles en parella! Contacteu amb ells per començar l’aventura somiada!

Preguntes freqüents
  1. Oferiu viatges de noces a mida?
    Sí, és la nostra especialitat, treballar amb cada corresponsal del país per oferir cada viatge adaptat totalment al què busca cada parella.
  2. Quines destinacions oferiu?
    Preparem viatges de noces a qualsevol dels continents. Som un equip molt variat on cada persona té les seves especialitats segons els llocs del món on ha viscut o que ha pogut conèixer viatjant.
  3. Que us diferencía de les altres agències de viatges?
    Estem contínuament explorant les destinacions que oferim per poder donar el millor assessorament als nuvis, que a través d’una cita prèvia amb ells, valorem propostes, dissenyem rutes i els acompanyem durant tota la preparació del viatge, fins donar la documentació personalitzada amb tots els detalls del viatge. Els viatges són molt importants a la vida de la gent, sobretot el viatge de noces, per això ens involucrem moltíssim i ens encanta col.laborar al màxim a què cada persona tingui una de les millors experiències de la seva vida.