El Garden Masia Vallense us ofereix la possibilitat, única i exclusiva, per arribar a l’altar en un autèntic Rolls Royce i fer inoblidable el dia del vostre casament.

Posen a la vostra disposición els seus 5 vehícles, 3 d’ells clàssics i històrics, que seran les delícies de tots els vostres convidats.

El Rolls Royce 20/25, espectacular, en color negre verdós acompanyat, sempre, de dos conductors. Història, glamour i elegància per al vostre casament.

El Rolls Royce Phantom, del 1935, Bicolor en Granate i negre, amb carrocería limousine. Un Clàssic/limousine autèntic amb el que et sentiràs com una princesa.

El Rolls Royce Silver Wrait, en color negre, de chassis llarg i de carrocería limousine, de l’any 1956.

I els Rolls clàssics més contemporanis, que van conduïts per un sol conductor.

El Rolls Royce Silver Spirit de l’any 1981, en granate, desprèn l’elegància i modernitat d’un Vehicle clàssic.

El Rolls Royce Silvier Spur, de l’any 1981, en color marfil, elegant, modern i símbol del disseny més avançat en aquesta època.

Triis el Rolls Royce que trïis, segur que seà un encert i al Garden Masia Vallense us els posen a la vostra disposició per a que els pogueu gaudir durant el dia més important de la vostra vida.

El Garden Masia Vallense està ubicat a Valls, però donen el servei de lloguer de vehícles a tota Catalunya.

 

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus de vehícles ofereixen?
    Rolls Royce 20/25, Roll Royce Phantom 1935, Rolls Royce Silver Wraitt, Rolls Royce Silver Spirit, Rolls Royce Silver Spur
  2. Inclou conductor?
  3. Amb quina antelació s'ha de contactar?
    Tant aviat com pugueu