Des de l’any 2008, la Gemma Sagarra ofereix el seu servei de fotografia a tots aquells nuvis que desitgin tenir un bon record de què serà el seu gran dia! Tota una professional en el sector, on per a ella “fotografiar, és posar els ulls i el cor en el mateix punt de mira”. Treballarà per plasmar les sensacions d’aquest dia tan especial de manera espontània i que a la fi pugueu tenir un bonic record en forma de pel·lícula.

Gemma Sagarra Fotògrafa, dóna la possibilitat de personalitzar el vostre àlbum ja que el tracte amb el client està enfocat a una comunicació propera, i disposada a rebre tots els suggeriments. Realitza una fotografia sense artificis que pugui transmetre l’encant dels instants més bonics de l’enllaç. A més, per poder encaixar amb el vostre estil sigui del tipus que sigui, ofereix fotografies: Informals, periodístiques, clàssiques, modernes i romàntiques.

Preguntes freqüents
 1. Ofereixes servei de desplaçament?
  Sí.
 2. Quins serveis ofereixes?
  Foto, vídeo, preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotografies en alta resolució, negatius, blu-ray o DVD amb totes les fotografies, fotomaton, Tomas Aèries, photocall, slowmotion, invitacions de casament digitals, regals i impressions en el mateix casament...
 3. Quin estil de fotografía ofereixes?
  Informals, periodístiques, clàssiques, modernes i romàntiques.
 4. Temps d'entrega?
  El temps aproximat d’entrega de les fotografíes: 1,5 a 2 mesos. El temps aproximat d’entrega del vídeo: 2 mesos.
 5. Pack de nuvis?
  Tenim diferents packs, perquè els nuvis puguin trïar el que més els hi convingui.