Necessites ajuda per fer realitat el casament dels teus somnis? Geraldine Planner, és la Wedding Planner que t’ajudarà a fer-lo realitat.

Geraldine Planner, és especialista en esdeveniments de casament que des de sempre cuida el fins al mínim detall. Escoltarà tots els teus desitjos, ja que el seu objectiu com a organitzadora de casaments, és que es facin realitat. S’adaptarà a totes les teves necessitats per tal de fer el teu dia en el més especial i inoblidable.

Compta amb una gran llista de proveïdors  i de primera categoria, com ara fotògrafs, assessors de maquillatge, perruqueria i vestimenta, Dj’s, càtering, floristes, invitacions, aliances, pastissers, proveïdors de cotxes de nuvis… Tot el que necessitis i somiïs, Geraldine i el seu equip de proveïdors ho faran realitat.

El seu equip s’encarregarà d’organitzar, dissenyar i coordinar la teva celebració acompanyant-vos des del primer instant fins al final. Així doncs, tots aquells detalls i decoracions del casament reflectiran tots aquells sentiments bonics que porteu a dins. Només amb un intercanvi de pensaments, comentant l’estil que desitges pel teu casament i el pressupost, tindràs el casament perfecte.

Realitzen altres serveis que de segur necessites com ara: Bridal Shower (comiats de solter de glamur), Brunch Party, esdeveniments socials i corporatius… I més!

Si vols un casament totalment a mida, no dubtis més i contacta amb Graldine Planner. Farà tots els teus somnis, realitat.

Preguntes freqüents
  1. Amb quins proveïdors compta?
    Compta amb fotògrafs, assessors de maquillatge, perruqueria i vestimenta, Dj's, càtering, floristes, invitacions, aliances, pastissers, proveïdors de cotxes de nuvis...
  2. Quins serveis ofereixen?
    Bridal Shower (comiats de solter de glamur), Brunch Party, esdeveniments socials i corporatius... I més!
  3. Tipus de cerimonia?
    Religiosa, civil, simbòlica, temàtica, a l'aire lliure, ecològica...