gidonti_clinica_dental

Gidonti Clínica Dental, situada a Girona, és la millor opció per aconseguir un somriure perfecte abans del teu gran dia. Posen a la teva disposició una àmplia gamma de tractaments dentals de qualitat i serveis ideals per millorar la teva salut dental i la teva estètica bucal.

El seu equip de professionals altament qualificats i amb experiència et proporcionarà una atenció personalitzada, segons les teves preferències i necessitats, per assegurar-se que tinguis un somriure radiant el dia del teu casament. Ofereixen des de tractaments de blanquejament dental per obtenir unes dents més blanques i brillants, així com fundes o implants dentals per restaurar i millorar l’estètica.

A més, Gidonti Clínica Dental ofereix tractaments d’ortodòncia com Invisalign per corregir i alinear les dents d’una manera molt discreta i eficaç. També realitzen tractaments específics per millorar la forma i la mida de les teves dents.

Saben la importància del teu gran dia i, sens dubte, s’asseguraran de fer-te brillar més que mai!

Amb l’ajuda de Gidonti Clínica Dental, podràs assolir la confiança i el somriure que sempre has desitjat. La teva salut dental i la teva estètica bucal estaran a les millors mans, fent que el dia del teu casament sigui inoblidable i llueixis impecable.

Visita’ls a la seva clínica de Girona i demana cita per fer-te un pressupost a mida i sense cap mena de compromís.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Ortodòncia, reconstruccions, implants, tractaments d'estètica bucal...
  2. Fan pressupostos a mida?
    Sí, totalment personalitzats.
  3. Fan blanquejaments dentals?
    Sí.