Contacte

  Ajudar a crear moments inoblidables és la seva passió, i és per això que Girodisc ofereix el servei de discomòbil perfecte per al vostre casament. El que s’encarrega és Miki Pujol, DJ, amb més de 15 anys d’experiència, a més, és resident de la discoteca més gran de la província, el Millennium. 

  S’involucra de ple en cadascuna de les etapes del vostre casament: cerimònia, aperitiu, banquet i ball. Amb l’objectiu de proporcionar-vos una experiència única, a més només agenden un casament al dia. Això els hi permet dedicar-se en un 100% als nuvis, assegurant-se que el vostre dia especial sigui absolutament perfecte.

  Amb el seu equip professional i experimentat, asseguren una ambientació musical perfecta en cada moment del vostre casament. Des dels moments emotius de la cerimònia fins al ball ple d’energia, garanteixen que la música sigui el toc perfecte per a cada ocasió.

  La seva missió és proporcionar-vos la tranquil·litat que mereixeu. Amb un compromís total, el seu equip treballarà incansablement per garantir que tant vosaltres com els vostres convidats gaudiu d’un casament memorable. Desitgen que us emporteu els millors records possibles d’aquest dia tan especial.

  No deixeu que la música sigui només un detall més. Amb Girodisc, transformareu el vostre casament en una festa inoblidable. Contacteu amb ells avui mateix i comenceu a crear les vostres pròpies memòries inoblidables.

  No deixeu escapar l’oportunitat de tenir la millor discomòbil per als vostres casaments. Contacteu amb Girodisc per a una consulta personalitzada i descobriu com poden fer del vostre casament una experiència única i inigualable.

  Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
   Graven la cerimònia, la selecció ambiental és personalitzable segons les preferències dels nuvis, equip d'il·luminació controlat per wifi, llums amb ritme, so potent i de qualitat i a més, ofereixen una sessió única i personalitzada.
  2. Oferiu algun tipus de pack?
   Estan presents a la cerimònia, al banquet, a l'aperitiu i en el moment del ball.
  3. Oferiu els serveis tant a interior com a exterior?
   Sí.