girona_musical_events

Girona Musical Events farà del vostre gran dia, una festa inoblidable. Aquest projecte neix d’una llarga carrera professional com a DJ i d’un apassionat per la música.

Durant els seus esdeveniments treballen amb equips de la millor qualitat i ofereixen una metodologia de treball molt còmode, realitzant diverses entrevistes amb els nuvis per elaborar conjuntament els fulls de ruta del vostre casament.

Per altra banda, crearan un grup de WhatsApp per anar compartint totes les aportacions que puguin ser útils per a l’elaboració d’una atmosfera musical personalitzada, elaborar els fulls de ruta i poder resoldre dubtes.

Girona Musical Events només realitza un casament al dia perquè tota la seva energia estigui focalitzada en la vostra festa. 

Ofereixen diferents serveis personalitzats i totalment adaptats per a cada parella:

 • Escenografia: Diferents formats segons el nombre d’assistents, l’espai i el pressupost que es vol destinar.
 • Sonorització/il·luminació: Podreu gaudir de sonorització i il·luminació a diferents espais. També disposen de microfonia per fer parlaments durant l’esdeveniment.
 • Personalització: Tindreu assessorament a través de diverses reunions i servei d’atenció al client fins al dia del casament. Tindran en compte tots els aspectes i detalls acordats en els fulls de ruta perquè tot surti com teníeu pensat.
 • Professionalitat: Duen a terme tot el muntatge de l’equip contractat i durant el dia de l’esdeveniment estaran a la  vostra disposició per si hi poden haver imprevistos o canvis d’última hora.

Girona Musical Events són experts en gestionar la música del vostre dia. Des de la cerimònia, seguint cap a l’aperitiu, continuant amb el banquet i finalitzant amb el ball, moment on ho donen tot perquè tant els convidats com els nuvis s’emportin aquell record d’una festa inoblidable.

A més, tindreu total llibertat a l’hora d’escollir les cançons que voleu que sonin durant l’esdeveniment, ja que a part de treballar amb molts estils i tenir una extensa llibreria de música, també es podran descarregar les cançons que desitgeu al moment.

Gràcies a la seva professionalitat i experiència en més de 80 casaments des del 2018, amb Girona Musical Events, gaudireu d’una festa immillorable al costat de tots els vostres amics i familiars.

Preguntes freqüents
 1. Quin és el vostre repertori musical?
  Estils variats: Rock, Jazz clàssic, Jazz modern, Reggaeton, Pachanga, House, Música comercial, Música dels anys 70, 80 i 90, pop, R&B...
 2. Es poden demanar cançons que no formin part del vostre repertori habitual?
  Tenen un gran repertori, però si es vol alguna que no està, poden descarregar-la al moment.
 3. Possibilitat de desplaçament?
  Sí, a la província de Girona i Barcelona.
 4. Oferiu pack de nuvis?
  Sí, els packs són personalitzats per a cada parella segons les seves necessitats.