Contacte

  Grenyal és una empresa d’organització de casaments i esdeveniments, el seu equip de wedding planners ofereixen un servei integral per a l’organització de casaments, sobretot per als amants del Mediterrani, i tot el que l’envolta.

  Ofereixen tota mena de serveis perquè puguis viure un casament únic com ara:

  Servei de Càtering per casaments: La cuina mediterrània, de mercat i de proximitat són les protagonistes i faran del vostre convit, un àpat saborós i a l’alçada dels grans moments gastronòmics per recordar. Ofereixen diferents menús que podeu personalitzar amb les diferents propostes seva carta.  Els menús de casament de Grenyal oscil·len entre els 50 i els 120 €.

  Per al moment de l’aperitiu, compten amb barra de bar, cambrers, coctelers, talladors de pernil i xefs, que animaran un dels moments més divertits i despreocupats del convit de casament. També compten amb un córner d’ostres, que farà les delícies de tots els vostres convidats.

  La pastisseria és un altre dels punts forts de Grenyal. Ofereixen taules dolces i pastissos nupcials personalitzats, trobaràs els dolços més espectaculars i saborosos.

  Espais: Disposen d’espais propis en els quals celebrar un casament tan especial com el teu, amb vistes al mar Mediterrani. Un espai perfecte per a celebrar el vostre casament, mentre una posta de sol al mar és testimoni del vostre “si vull”. Grenyal es troba al port de Blanes, i podreu fer una inoblidable entrada en vaixell, caiac o moto aquàtica. Espais on podreu celebrar des de la vostra cerimònia fins al convit i festa final. I si els vostres convidats venen de lluny, no us haureu d’amoïnar, a Grenyal us ajudarà a allotjar-los a tots perquè puguin gaudir al màxim del vostre casament.

  Flors, decoració, i serveis addicionals: La decoració del casament és un dels serveis estrella de Grenyal i el seu equip de wedding planners,  que s’encarregaran que cada petit detall tingui un significat, de què cada racó de l’espai on us caseu, expliqui una mica de la vostra història, i que la decoració del vostre casament sigui apoteòsica. Utilitzen els millors materials, mobiliari i ornaments florals de dissenys encisadors per aconseguir una decoració de casament perfecte.

  I per immortalitzar-ho tot, comptareu amb el servei dels millors professionals de la fotografia i vídeo, que sabran captar en tot moment cada emoció i sensació del vostre gran dia en una imatge o vídeo.

  Estilisme nupcial: I no només decoren el vostre casament, també us ajudaran amb el vostre estilisme nupcial. Rebreu els millors consells, i assessorament i us acompanyaran en tot moment fins a trobar el vestit i complements dels vostres somnis. Compten amb les millors professionals del sector de la moda nupcial, perruqueria, maquillatge…

  Música i animació: Us oferiran un ampli repertori de músics, en diferents estils perquè junts trieu la música que més s’adirà al vostre casament. Conjunts de música clàssica, de jazz, orquestres, Dj… A més, també ofereixen un servei d’animació i guarderia per als convidats més petits de casament. Tothom s’ho passa d’allò més bé, en un casament organitzat per Grenyal!

  Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
   Ofereixen un servei integral en la organització del vostre casament. Cerca de l'espai, la decoració, del servei de càtering, de l'estilisme nupcial, de la contratació de col_laboradors adicionals com ara músics, fotògrafs, animadors, canguratge per nens i nenes...
  2. Teniu menús personalitzats?
   Sí.
  3. Tipus de cuina?
   Ofereixen cuina mediterrània i de mercat elaborada amb productes de proximitat.
  4. Feu menús especials?
   Sí.