Grenyal és una empresa d’organització de casaments i esdeveniments, ofereixen una màgia diferent, sobretot per als amants del mediterrani, i tot el que l’envolta. Per a les parelles que veuen més enllà amb una sola mirada al mar, Grenyal és per a vosaltres.

Ofereixen tota mena de serveis perquè puguis viure un casament únic, un càtering en la que l’alta cuina és protagonista, amb els tocs mediterranis i catalans que l’omplen de personalitat.

Per al moment de l’aperitiu, compten amb tota mena de xefs, cambrers, coctelers i talladors de pernil, que animaran la festa amb tota mena de gastronomia.

Els food trucks són un altre de les seves principals atraccions, amb les que els convidats podran servir-se menjar de tota mena i si ho desitges, de gastronomies del món. Tota la gastronomia que ofereixen és de km 0 i de proximitat, oferint sempre el millor per a tots els convidats.

Compten amb espais propis en els quals celebrar un casament tan especial com el teu, amb vistes al mar Mediterrani. Un espai perfecte per a celebrar el teu casament, mentre una posta de sol al mar és testimoni del vostre “per sempre”. Grenyal es troba al port de Blanes, i podreu fer una inoblidable entrada en vaixell.

Ofereixen pastissos nupcials personalitzats, trobaràs el dels teus somnis, i podràs participar en la seva creació, estaran al teu costat en tot moment per escoltar totes les teves necessitats.

Compten amb un equip d’Event Planners, que s’encarregaran de què cada petit detall tingui un significat, de què cada racó de l’espai on us caseu, expliqui una mica de la vostra història.

Treballen amb els millors proveïdors, com floristes, maquilladores i perruqueres, música i animació i per descomptat, la millor fotografia i vídeo, perquè no oblideu mai un dia com aquest.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Oferim tota mena de serveis, el càtering, un espai en el que us podreu casar, la música, ens encarreguem de la fotografia, animació i organització del teu casament!
 2. Teniu menús personalitzats?
  Sí.
 3. Tipus de cuina?
  Oferim el tipus de cuina que més us agradi!
 4. Feu menús especials?
  Sí.