Harold Abellan és un fotògraf de Banyoles, dedicat als reportatges d’esdeveniments culturals i esportius, casaments, comunions, d’arquitectura o books familiars.

La seva visió personal és apostar per la naturalitat per capturar els millors moments que es viuen en un casament, sempre allunyant-se dels posats per transmetre les emocions i que els nuvis puguin reviure aquell dia tan especial quan vegin les seves fotografies.

Ni us adonareu de que està fent la seva feina, perquè intentarà camuflar-se entre els convidats, passar desapercebut i copsar així els gestos, les mirades i les llàgrimes d’emoció que caracteritzen aquest dia ple de màgia.

El resultat serà un reportatge fresc, natural i sincer que us permetrà recordar tots els instants, però també descobrir tots els detalls que no vau poder veure el gran dia a causa dels nervis.

Estarà al vostre costat durant tot el dia del casament, des que comenceu amb els preparatius fins a una hora després del ball nupcial. Així mateix, també podeu comptar amb ell per a les sessions de preboda i postboda i l’àlbum amb les millors instantànies.

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
    Com a mínim mig any, l'ideal seria 1 any
  2. Cobriu més d'un casament al dia?
    No.
  3. Utilitzeu alguna tècnica especial o nova?
    La meva fotografia es basa en el fotoreportatge, observar i captar. En intentar explicar què s'està vivint, plasmar les emocions que s'estan vivint.