Al Priorat de Banyeres, al cor del Penedès, hi trobem l’Heretat Sabartés, un palauet del s. XVIII ideal per a celebrar-hi casaments i tot tipus d’esdeveniments entre vinyes. A només 40 minuts de Barcelona i a 30 de Tarragona, en un entorn preciós i on la natura i el bon vi s’uneixen per crear històries úniques. Com la del vostre casament.

A l’Heretat Sabartés  doncs, hi podreu celebrar un casament que destil·li romanticisme,  història, modernitat i tradició vinícola. Casaments exclusius, només se’n celebra un al dia, ben a prop de casa vostra, on hi trobareu el casament que sempre heu somniat.

Les instal·lacions  de la  finca s’adapten a la perfecció a qualsevol tipus de casament, independentment del nombre de convidats. Disposareu d’uns jardins extensos i magnífcs, on cada racó estarà decorat i cuidat fins el mínim detall. A la zona de la piscina, hi podreu celebrar la cerimònia civil, l’aperitiu i fins i tot el convit, amb unes vistes magnífiques a la majestuosa finca i a les precioses vinyes del Penedès.

A l‘Hertat Sabartés hi teniu el pla B assegurat. Podreu fer servir les  instal·lacions del palauet cas que sigui necessari, o si ho així ho preferiu. Els seus interiors són elegants, romàntics i acollidors, perfectes per al vostre gran dia.

El seu equip de professionals, estarà per a vosaltres en tot moment, aconsellant-vos al respecte de tota la organització i decoració del  casament. Expliqueu-los les vostres inquietuds i desitjos i s’encarregaran de fer-los realitat.

La Gastronomia de l’Heretat Sabartés és excel·lent.  Una cuina d’última generació,  la converteix en excepcional i en un lloc únic per a celebrar el vostre casament.

L’Heretat Sabartés esdevé un espai màgic on la natura, el bon gust i el bon vi, s’uneixen perquè pugueu compartir amb els vostres amics i familiars el dia més important de la vostra vida.

 

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de Convidats?
  de 50 a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Jardins, zona piscina per a la celebració de la cerimònia, espais interiors de diferents capacitats, carpa exterior, cuina d'última generació, zona de ball, parking pels convidats, pla B per a l'aperitiu i cerimònia
 3. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia civil, convit, decoració del casaments. Recomanació dels millors professionals del sector (càtering, música, flors, animació...)
 4. Quina és la seva localització?
  A Priorat de Banyeres. Al cor del Penedès i a només 40 minuts de Barcelona i a 30 de Tarragona.
 5. Quin tipus de cuina ofereix?
  Una gastronomia imaginativa molt cuidada i cuinada a la mateixa finca
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  A l'Heretat Sabartés no hi ha menús preestablerts. Tots els menús es confeccionen amb cada parella de nuvis
 7. Elaboren menús especials?
  Sí, s'adapten a tot tipus de dietes especial i alèrgies
 8. Ofereixen pastís nupcial?
  Sí, la pastisseria i taules dolçes de l'Heretat Sabartés és espectacular!
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No