El Garden Style arriba al món nupcial amb ganes de quedar-s’hi i a l’Horta de la Viola ho tenen molt clar. Us ofereixen decoracions florals úniques amb un estil molt natural i romàntic i on cada racó del vostre casament dirà molt de vosaltres i de la vostra personalitat.

L’Horta de la Viola és un projecte familiar dedicat al cultiu de la flor tallada -i de fruites i verdures ecològiques- i s’especialitzen en casaments oferint-vos flors de camp tallades conreades per a ells mateixos, utilitzant tècniques de cultiu agroecològiques.

Treballen casaments i tot tipus d’events de primavera a estiu, ja que les seves flors són de temporada. Les millors flors cuidades i mimades des que eren llavors, i collides expressament per a crear el teu ram de núvia i les flors que decoraran cada racó del vostre gran dia. Flors fresquíssimes que estaran al seu màxim esplendor el dia del teu casament a Girona. Jardins exteriors, taules, arcs de flors… tot tenint en compte i respectant el producte local i de qualitat.

Rams de núvia, únics, flors espectaculars, tot plegat creat amb respecte cap als nuvis, l’espai on celebraràs el teu casament, el producte, les persones que el treballen i la terra.

A més, han creat una xarxa amb pagesos cultivadors de flors per proveïr-los d’aquelles flors autòctones que més us agradin per ornamentar el vostre casament.

Rebreu un tracte de tu a tu, escoltaran les vostres peticions i gustos i faran realitat el vostre casament 100% natural, respectuós i romàntic. Una imatge val més que mil paraules, feu un tomb per la galeria d’imatges de l’Horta de la Viola i gaudiu de la bellesa que us ofereix la flor tallada de qualitat de casa nostra.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia i decoració de tot l'esdeveniment, cotxes, espais exteriors i interiors. Flor de solapa pel nuvi.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí, totes les nostres composicions estan fetes a mida, i cada flor està triada i collida expressament per a cada ocasió.
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Sí.