Local situat a la finca Hortella d’en Cotanet, en ple camp mallorquí. Va ser inaugurat el 16 d’agost 2003. Disposa de terrassa amb parral i solàrium amb grans vistes a l’exterior.

Restaurant de cuina tradicional mediterrània amb productes propis naturals i de temporada. Tenen hort propi ecològic, on cultiven molts dels productes amb els quals cuinen els plats. És un espai ideal per desconnectar, perquè el temps sembla no passar i les hores de vetlada es fan agradables minut a minut. També organitzen el vostre casament amb tot detall per a que gaudiu del dia més feliç de la vostra vida.

Una altra de les seves especialitats, és el bou encebat a la pedra que podeu acompanyar amb la selecció de vins mallorquins que posen al vostre abast.

El restaurant Hortella d’en Cotanet està situat enmig de la natura, al municipi de Sant Joan. Per arribar-hi heu d’agafar la carretera de Palma – Manacor i agafar la sortira 34. Hi trobareu indicacions per arribar a Hortella d’en Cotanet, una via rural que era l’antic camí reial que unia Sineu i Felanitx.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats
 2. Espais disponibles?
  Restaurant, terrassa amb parral, solarium amb grans vistes a l'esterior i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, música i decoració.
 4. Quina localització teniu?
  Situat en ple interior mallorquí.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional, natural i de temporada.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.