Des del 1891 es troba l’Hostal de l’Anton, però no va ser fins al 2010 que es van centrar en exclusiva amb els esdeveniments, destacant els casaments. Fent la carpa, el molí i la terrassa, al capdamunt d’un equip de grans professionals, que saben molt bé el que us agrada, per tal que no us falti de res!

Pel banquet disposen de dos salons de gran amplitud per a casaments totalment diferents. Si voleu una celebració petita, us ofereixen una sala intima de 35 persones. Però si el vostre cas és tot el contrari, no pateixis! Disposen de salons de fins a 400 comensals! Fantàstic!

A més, compten de dues precioses terrasses en les quals podreu organitzar un inoblidable còctel de benvinguda. Una és coberta i l’altra té una carpa de fusta que deixarà bocabadat a tots els vostres convidats! Aquestes estan comunicades amb l’hostal, un molí d’oli que disposa de barbacoa. Serà el primer que veieu quan entreu al restaurant!

I per acabar el vostre dia de la millor manera, l’Hostal de l’Anton, en el moment en què reserveu la data del vostre casament, l’hotel igual que la resta de la casa quedarà a disposició en exclusiva per a tots vosaltres! Ideal!

Preguntes freqüents
 1. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
  No.
 2. Quins espais oferiu?
  Salons de banquets, terrassa, zona enjardinada, carpa, cuina per a ús el càtering, zona de ball, pàrquing, Sala 1891 La Carpa La Terrassa de Molí El Molí Petit menjador.
 3. Oferiu servei d'allotjament?
  Si.
 4. Que inclou en el menú?
  Aperitiu, peix, sorbet, carn, postres, pastís, vins, cava, minutes, música, projector, etc.