hostal_rural_mas_blanc_logo

L’Hostal Rural Mas Blanc està situat al sud del terme municipal de Sant Martí de Centelles, on podràs celebrar el teu casament i crear un esdeveniment ple de màgia en plena natura i tranquil·litat.

Un espai únic i preciós molt pròxim a Barcelona, a només 40 minuts. A més, és molt ampli, ja que hi ha capacitat per més de 200 comensals.

També disposen d’allotjament per nuvis i convidats! Compten amb 12 habitacions totalment adequades perquè els convidats puguin quedar-se a dormir després de la gran celebració.

Mas Blanc té l’espai exterior amb una gran terrassa amb uns fantàstics porxos i uns jardins preciosos. A més disposa d’espai interior amb diverses sales condicionades per celebrar un banquet íntim i romàntic. La decoració sempre serà al vostre gust i els seus plats de gran qualitat.

Amb una cuina de mercat, el restaurant aposta per una gastronomia de plats de temporada. On els seus menús de boda es poden personalitzar al vostre gust, encara que parteixen de deu menús complets que s’adapten sempre al que vosaltres busqueu.

Vine a gaudir del millor dia de la vostra vida a l’Hostal Rural Mas Blanc. És l’espai ideal per la celebració del vostre casament, us sentireu com a casa, amb tota menta de facilitats per celebrar un enllaç d’ensomni. El resultat final és sempre satisfactori!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Més de 200 comensals.
 2. Espais disponibles?
  Saló de banquet, terrassa, zona enjardinada, zona de ball, parking...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració, barra de dolços i postres, fotomaton, photocall, inflables, toro mecànic, il·luminació amb guirlandes, tota mena de decoració...
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya i al camp, a les afores de la ciutat.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Apte per al·lèrgics i intolerants.
 6. Feu menús especials?
  Sí, tant per diabètics, vegetarians i vegans, hipertensos, celíacs i/o altres tipus d'intoleràncies.
 7. Teniu pastís nupcial?
  Sí.