Amb unes vistes impresionants al Delta de l’Ebre, al Port de l’Ampolla, el golf de Sant Jordi i el far del Fangar, l’hotel Flamingo-l’Ampolla, us ofereix les seves instal.lacions per a la celebració del vostre casament.

Disposa de diferents espais ideals per a celebrar el vostre gran dia, jardins amb piscina, terrasses on celebrar tant la cerimònia civil com l’aperitiu del vostre banquet nupcial. El seu enclau, davant del mar, permet que la decoració de les seves bodes tinguin tocs mariners que encaixen perfectament amb l’entorn.

Tenen salons amb diferents capacitats i grans finestrals que permetran disfrutar d’un banquet nupcial amb unes vistes que no passaran despercebudes per a ningú.

Ofereixen una gastronomia acurada, tradicional marinera amb tocs de modernitat, elaborada amb els millors productes, sobre tot peixos i mariscs del Delta i amb productes de la zona i la comarca.

A més, ofereixen un servei integral per als casaments; Cerimònia Civil, aperitiu, banquet nupcial, amb un primer i un segon, decoració ambiental i floral, barra lliure, música i animació, minutes… tot portat a terme amb la dedicació i l’entusiasme que la família Marquez Llambrich ofereix des de sempre a l’Hotel Flamingo l’Ampolla. Hi podràs allotjar els teus convidats, ja que disposen de 60 habitacions perfectament equipades.

També tenen diferents Packs de boda; El Pack flamingo i el Pack Flamingo Premium.

Casar-se a l’Hotel Flamingo l’Ampolla, té un valor afegit. És el primer hotel sostenible de l’Estat. Deixeu-vos aconsellar pels seus professionals. D’entrada us ofereixen el seu Minniplannig, per a què pugueu portar controlat tot el que heu de fer durant els 12 mesos previs al vostre enllaç. El vostre casament s’ho val.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 300 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets amb diferents capacitats, jardí amb piscina, terrassa, zona de ball i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració ambiental i floral, música i animació, fotografia i vídeo, allotjament pels convidats.
 4. Quina localització teniu?
  Espectaculars vistes al mar i al Parc Natural del Delta de l'Ebre.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional marinera amb tots els menús de casament.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.