Hotel_Font_de_la_Canya_Logo

L’Hotel Font de la Canya, ubicat a Avinyonet del Penedès, és un espai ideal per a acollir el teu casament. La seva gran ubicació, vistes i estètica, la presenten com la millor opció per a viure un casament d’ensomni!

Les seves excel·lents instal·lacions són perfectes per a un casament tan especial. En els seus amplis espais, patis i interiors, podràs celebrar el teu casament. La cerimònia civil entre oliveres amb vista a Montserrat, el banquet entre les sales i el seu estil elegant i romàntic, o la festa al pati ple de llums i decoracions.

A Font de la Canya trobaràs una autèntica experiència, una estada que no et deixarà indiferent, el seu tracte proper i exclusiu, els seus serveis personalitzats i un munt d’activitats t’esperen!

Us espera un ambient i espai d’ensomni, en el que tots els vostres desitjos es faran realitat. Les seves 8 habitacions equipades amb un disseny modern i elegant, ofereixen un ampli espai on els elements naturals s’acompanyen amb els petits detalls de decoració. Gràcies a aquestes instal·lacions, podràs fer el teu casament a la temporada que vulguis, ja que a l’estiu, podràs refrescar-te a la seva gran piscina, i gaudir de bons moments a l’exterior de l’espai. A la tardor, les pluges de fulles de colors t’acompanyaran i a l’hivern, Montserrat pren un aroma especial, romàntic i nostàlgic.

A més, podràs aprofitar també la seva piscina interior, la pista de pàdel o la sala de fitness, en què podràs gaudir de cada dia amb un munt d’activitats, junt amb la gent que estimes.

L’Hotel Font de la Canya es convertirà en un espai d’ensomni, del que no voldràs sortir, especial per a tu i on gaudiràs com mai, d’una festa com és el teu casament. La capacitat de la sala de banquets, de fins a 300 persones, i els seus amplis espais els trobaràs còmodes i relaxants.

No ho dubtis i contacte amb l’Hotel Font de la Canya per a un casament somiat!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de persones?
  Fins a 300 convidats.
 2. Espais disponibles i serveis que oferiu?
  Tenim patis exteriors, dues piscines, interior i exterior, 8 habitacions, activitats d'enoturisme...
 3. Quina localització teniu?
  Estem ubicats a Avinyonet del Penedès, entre boscos i vistes a Montserrat.
 4. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí, oferim menús de tota mena, per a celíacs, vegetarians, etc.