L’Hotel la Malcontenta és una masia antiga que ha estat restaurada per l’ús al públic, la podem trobar a la Costa Brava, exactament a Palamós. L’hotel està situat a l’Espai Protegit Natural de Cap Roig i està envoltat de les millors platges de la Costa Brava! Aprofita l’oportunitat de les vistes per fer un casament d’en somni!

Malcontenta ofereix una experiència única pel vostre casament, els seus voltants plens de naturalesa  proporcionarà la tranquil·litat adequada per l’esdeveniment. Disposen d’un jardí amb piscina, saló per a banquets i aparcament per invitats. Això no ho és tot encara, ja que també proporcionen tots els serveis per a la cerimònia, decoració, organització del banquet, música, etc. Aquest hotel tan especial, farà realitat totes les vostres peticions! És molt més que un hotel de 5 estrelles!

La cuina d’aquest hotel és de caràcter avantguardista, el seu xef es basa en productes de temporada i sempre de bona qualitat, sempre seguint la tradició empordanesa amb la variant d’interior i marítima. El seu xef no deixarà passar cap detall del servei!

Aquest bell lloc proporcionarà un esdeveniment íntim i tranquil en què la seva elegància i luxe no passarà desapercebut, vosaltres i tots els vostres convidats gaudireu d’un lloc amb vistes tan privilegiades!

Preguntes freqüents
  1. Màxim nombre de convidats?
    Fins a 250 persones.
  2. De quins espais disposeu?
    Saló per banquets, jardí, pàrquing.
  3. Quins serveis oferiu?
    Decoració, música, organització del banquet.