Si somies amb un casament que combini l’encant històric amb un entorn natural únic, l’Hotel La Siuranella, a Siurana, és el lloc perfecte per a tu. Situat en un dels pobles més pintorescos i amb més encant de Catalunya, aquest hotel boutique ofereix una experiència nupcial única i inoblidable.

Està ubicat en un edifici de pedra tradicional que ha estat renovat amb molta cura per mantenir el seu caràcter original, oferint alhora totes les comoditats modernes. Amb vistes impressionants sobre les muntanyes del Priorat i el pantà de Siurana, aquest lloc és un paradís per als amants de la natura i la tranquil·litat.

La Siuranella és el lloc ideal per a celebrar casaments íntims i exclusius. L’hotel ofereix una varietat d’espais tant interiors com exteriors per a cerimònies i recepcions, des de la seva encantadora terrassa amb vistes panoràmiques fins a salons acollidors amb una decoració elegant.

L’equip de La Siuranella treballa estretament amb cada parella per personalitzar tots els detalls del casament, assegurant-se que tot sigui com ho havíeu imaginat. Ofereixen serveis complets de planificació de casaments, incloent-hi la coordinació amb floristes, fotògrafs i músics locals, perquè no us hàgiu de preocupar per res.

El restaurant de l’hotel, reconegut per la seva cuina refinada i creativa, ofereix menús nupcials personalitzats elaborats amb productes locals de temporada. El xef treballarà amb vosaltres per crear un banquet que delecti tots els convidats, combinant els sabors tradicionals del Priorat amb un toc modern i sofisticat.

Amb habitacions confortables i elegants, La Siuranella pot allotjar els nuvis i un nombre selecte de convidats, oferint una experiència íntima i personalitzada. Despertar en aquest lloc màgic l’endemà del teu casament serà una memòria que guardareu per sempre.

L‘Hotel La Siuranella és molt més que un lloc per casar-se; és una experiència que combina bellesa, història i amor. Converteix el teu gran dia en un record inoblidable envoltat de la màgia de Siurana.

Preguntes freqüents
  1. De quin espai disposa?
    Disposa d'un jardí fantàstic con celebrar l'aperitiu, el convit i la festa de casament.
  2. Quins serveis ofereix?
    Espai, gastronomia, decoració, música, organització del banquet
  3. Nombre màxim de convidats?
    Unes 80 persones.