Hotel l’Avet de Port del Comte al municipi de La Coma i La Pedra, és l’espai ideal per a celebrar casaments en un entorn natural i encantador. Envoltat de paisatges muntanyencs espectaculars i amb una atmosfera càlida i acollidora, l’Hotel Avet ofereix una experiència única tant per a la cerimònia com per al convit i la festa com per a l’allotjament dels convidats. S’ofereix el lloguer íntegre de l’Hotel per a celebrar el dia més important de les vostres vides, i podreu contractar el càtering que més us agradi per al convit de noces.

Com a espai per celebracions, l’Hotel Avet destaca per les seves instal·lacions modernes i versàtils, perfectes per adaptar-se a les necessitats dels clients. Podreu celebrar el vostre casament al vostre aire, i contractar els serveis que vosaltres preferiu: Càtering, decoració, fotògrafs, música i animació… Tanmateix, l’Hotel l’Avet, pot recomanar-vos els serveis professionals que desitgeu, si així ho decidiu.

 1. Sales de Banquets: Disposa de diverses sales de banquets ideals per a celebrar tota mena de celebracions, decorades amb elegància i amb vistes impressionants a la natura. Les sales són ideals per a cerimònies, banquets i festes.
 2. Jardins i Espais Exteriors: Els amplis jardins i terrasses són perfectes per a cerimònies a l’aire lliure, còctels i sessions fotogràfiques inoblidables. L’entorn natural proporciona un escenari màgic per al vostre casament rural.

A més d’oferir un espai magnífic per a la celebració, l’Hotel Avet també és ideal com a allotjament per a 30 persones. Si el nombre de convidats és superior, hi ha alternatives properes amb les que l’Hotel l’Avet col·abora. L’hotel proporciona un servei complet perquè els clients i els seus convidats se sentin com a casa:

 • 9 Habitacions familiars Confortables: Les habitacions estan dissenyades per oferir el màxim confort, amb totes les comoditats necessàries per garantir una estada agradable i relaxant.
 • Espais Comuns: Els convidats poden gaudir de zones comunes com el saló amb llar de foc, la biblioteca i les terrasses, perfectes per relaxar-se abans i després de la celebració.
 • Atenció Personalitzada: L’hotel es preocupa per cobrir totes les necessitats dels convidats durant la seva estada.

L’Hotel Avet de Port del Comte es compromet a oferir una experiència excepcional en un entorn idíl·lic. El seu equip està dedicat a fer que cada casament sigui únic i inoblidable.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Lloguer íntegre de l'Hotel per celebracions i tota mena d'esdeveniments
 2. De quins espais disposeu?
  Dos salons per a banquets, terrassa i porxo, jardins.
 3. Quina ubicació teniu?
  Al Port del Compte, al municipi de La Coma i la Pedra
 4. Oferiu possibilitat d'allotjament?
  Sí, disposem de 9 habitacions.
 5. Els nuvis poden triar el càtering?
  Sí, i tant, els nuvis poden triar el càtering que prefereixin, així com la resta de professionals que desitgin. L'Hotel L'Avet, tanmateix, pot recomanar-ne de total confiança si els nuvis així ho decideixen.