L’Hotel L’Avet està situat al bell mig d’un entorn de muntanya lleidatà, rodejat d’un paisatge captivador, ideal per a celebrar-hi el teu casament.

Posa a la teva disposició els seus grans espais interiors i jardins, perquè hi celebris tots els capítols del teu casament.

Disposa de 2 grans salons per a banquets, decorats en un estil elegant, acollidor, rústic i atemporal, que es comuniquen entre ells, pel que s’adapten a qualsevol tipus d’esdeveniment i amb gran capacitat d’aforament. Els salons estan rodejats de grans finestrals i ofereixen vistes fantàstiques als jardins.

El jardí és el lloc ideal per celebrar-hi l’aperitiu i la cerimònia civil, amb vistes al Cadí i les pistes d’esquí de Port del Compte.

Tanmateix, ofereix cuina pròpia, especialitzada en gastronomia catalana de muntanya, amb tocs de modernitat i creativitat, elaborada amb els millors productes del mercat i de proximitat. Podreu triar entre 5 alternatives de menú, i adaptar-los als vostres gustos i necessitats.

L’equip de l’Hotel l’Avet t’ajudarà a organitzar tots els detalls de la celebració, i us proposarà diferents proveïdors de serveis complementaris.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Celebració de casaments i esdeveniments
 2. De quins espais disposeu?
  Dos salons per a banquets, terrassa i porxo, jardins.
 3. Quina ubicació teniu?
  A la muntanya, a la Província de Lleida.
 4. Oferiu cuina pròpia?
  Sí, cuina tradicional i casolana, amb tocs de modernitat i d'autor.
 5. Es poden adaptar els menús?
  Sí, també per a vegetarians, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
 6. Oferiu possibilitat d'allotjament?
  Sí, disposem de 9 habitacions.