Al cor de la Costa Brava, concretament a Llafranc i a primera línia de mar es troba l’Hotel Llevant, amb uns quants anys d’història. Un punt de partida ideal per gaudir d’un entorn magnífic i per a la celebració del teu casament.

L’Hotel Llevant posa a la teva disposició un equip de professionals que treballaran perquè no et falti de res en el teu gran dia! A més, compten amb el Restaurant La Blanca, un lloc únic amb vistes al mar, on es portarà a terme la celebració. T’oferiran un servei especialitzat i exclusiu per a la confecció del teu menú, començant per un còctel, i acabant per un preciós banquet, que deixarà a tots els teus convidats, bocabadats. Si no, podràs personalitzar a mida el teu menú: fins a 30 persones sereu servits a taula, i fins a 60 persones sereu servits en forma de còctel.

I per acabar el gran dia, et posaran a la teva disposició una sèrie d’habitacions per allotjar-vos, tant els nuvis com els convidats en l’hotel! No t’ho pensis més, l’Hotel Llevant és el lloc dels teus somnis!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Banquet, còctel, fotografia, música, decoració, entre altres.
 2. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
  Sí.
 3. Quin tipus de cuina serviu?
  D'autor, de mercat, tradicional, internacional.
 4. Serviu pastís de noces?
  Sí.
 5. Quina ubicació teniu?
  Davant del mar.
 6. Oferiu possibilitat d'allotjament?
  Sí.