Majestic Hotel & Spa és el millor lloc al centre de Barcelona per celebrar aquest dia tan especial en la seva vida. Estigui segur, creem a mida celebracions per aconseguir un casament espectacular i inoblidable. El nostre equip de professionals li prestarà atenció a cada detall per fer de la seva celebració una ocasió veritablement memorable de principi a fi.

Imagini un còctel amb els seus amics i familiars a la terrassa de la planta 10 de l’edifici amb vista panoràmica sobre Barcelona, ​​un sumptuós banquet de noces en un dels nostres elegants i acabats de reformar salons, i finalment una festa amb animació musical i copes.

Per als nuvis o convidats que volen estar a punt abans que comenci el casament, Majestic Hotel & Spa Barcelona és el lloc ideal. En la intimitat de la seva habitació deluxe, junior suite o suite, relaxés i prepareu-vos amb maquillatge, perruqueria, vestit, mentre beu una mica de xampany.

També podeu gaudir d’un tractament exclusiu en MajesticSpa, cuidar amb un massatge relaxant, un tractament facial per a ell i per a ella, maquillatge, manicura … de fet, tot el que necessita per veure i sentir el millor possible.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, zona de ball, habitacions i apartaments.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració, regal de la suite nupcial.
 4. Quina localització teniu?
  Ciutat.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  De mercat, d’autor i internacional.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Fins les 3 de la matinada.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.