Contacte

Si voleu gaudir d’un banquet suculent en un dels entorns més especials de Catalunya, entre els parc Naturals del Delta de l’Ebre i els Ports, l’Hotel Restaurant Diego és l’establiment ideal per a celebrar el vostre casament.
L’Hotel Restaurant Diego esdevé ideal per a la celebració de casaments de fins a 120 persones. Disposa de dos salons de decoració moderna i actual, un d’ells amb una capacitat de fins a 40 persones, ideal per a casaments íntims, i l’altre de 120. També posa a la vostra disposició la seva esplèndida terrassa, on podreu gaudir de l’aperitiu nupcial on no hi mancarà de res.
Amb més de 25 anys d’experiència, l’Hotel Restaurant Diego, trobaràs productes de proximitat basada en la qualitat dels productes de temporada, carns d’altíssima qualitat de ramaderia propia, peixos i mariscs de la Llojta de Sant Carles, i fruites i verdures de l’horta del Montsià. Una cuina tradicional moderna cuidada fins el mínim detall, per a què el teu banquet de casament sigui tot un èxit. l’Hotel, compta amb un excel.lent celler propi que de la mà del seu sumillier Diego Arasa, maridarà cada proposta gastronòmica del teu banquet, amb les millors referències del país.
Podreu allotjar-vos-hi i passar la nit de noces, així com els vostres amics o familiars. Disposen de 21 habitacions, 16 dobles i 5 singles.
Deixeu-vos seduir per l’atractiu de l’Hotel Restaurant Diego, de la seva esplèndida gastronomia i de la Natura de les Terres de l’Ebre i celebreu el vostre casament, com mereix el millor dia de la vostra vida.
Preguntes freqüents
 1. Nombre de Convidats?
  Fins a 120 persones
 2. Espais disponibles?
  Aperitiu i banquet nupcial, decoració ambiental i floral del casament. Minutes
 3. Quina localització teniu?
  A Santa Bàrbara, a les Terres de l’Ebre entre el Delta i els Ports.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina tradicional moderna. Cuina de proximitat basada en la qualitat dels productes de temporada i un excel.lent celler propi. Servei de Sumillier disponible.
 5. Es possible adaptar o modificar menús?
  Sí, adaptem els nostres menús als vostres gustos i exigències.
 6. Feu menús especials?
  Sí, adaptem els nostres menús per a Vegetarians, Vegans i per a persones amb intoleràncies alimentaries.
 7. Teniu pastís nupcial?
  Sí.