Al bell mig del Penedès i rodejat de precioses vinyes, es troba l‘Hotel Restaurant el Bosc. La finca perfecte per a la celebració del teu casament, gràcies a les vistes espectaculars que ens regalen les muntanyes de Prades i Montserrat. El teu casament de somni, està a les teves mans!

T’oferiran un majestuós menjador amb una capacitat fins a 150 sucursals, zona de ball i un preciós jardí amb una carpa, que es convertirà en el teu lloc preferit! Preparada per dir el sí més esperat? A més, disposa d’un grandiós pàrquing gratuït per a tots els teus convidats! Ideal!

El seu excel·lent servei, cuidaran de cada detall per mínim que sigui perquè no et falti de res! S’encarregaran del banquet, de la cerimònia, fotografia, música, decoració i t’obsequiaran amb una nit de noces en una de les seves habitacions! Fantàstic!

Disposen de diferents menús totalment personalitzables. Pensats per a fer que aquest dia tan important sigui també recordat pels aliments servits. Els aperitius si el temps ho permet, es fan fora al jardí, on es prepara una barra amb servei de begudes (vi, cava, refrescos, vermouth,etc…) , taules per l´aperitiu i cadires per poder seure. A què esperes? Informa’t!

Preguntes freqüents
  1. Nombre màxim de convidats?
    Des de 40 fins a 140 persones.
  2. De quins espais disposeu?
    Saló de banquets, terrassa, zona enjardinada, carpa, zona de ball, pàrquing, piscina, hotel, terrassa, jardí.
  3. Quins serveis oferiu?
    Banquet, cerimònia, fotografia, música, decoració i hotel.