A l’Hotel – Restaurant Hostal del Carme cada celebració és única i especial. El màxim objectiu del seu equip professional és que la teva boda sigui un dia per recordar i que tu i tots els teus convidats pugueu gaudir d’un dia perfecte, ple de sorpreses, detalls i sobretot, molts somriures i emocions. Per això,  escoltaran els teus desitjos i idees, i personalitzaran tots els detalls al teu gust. La decoració de la sala, les taules i cadires, el menú, la música, els colors, les flors… Perquè en el teu dia més feliç, tot sigui com sempre havies imaginat.

La ubicació privilegiada de l’Hotel – Restaurant al bell mig d’un paisatge lleidatà de conte, els seus salons diàfans i rodejats de finestrals que omplen l’espai de llum, la grandiosa terrassa  i el preciós jardí seran el marc perfecte per a la teva millor celebració.

La cuina de l’Hostal del Carme es vesteix d’imaginació, elegància i bon gust durant una celebració com la de la teva boda. Posen a la teva disposició un gran ventall de menús inspirats en la nostra gastronomia tradicional, que podràs modificar i adaptar a les teves preferències i necessitats.

Elegància singular, màxim confort, sabors exquisits i un tracte proper i impecable… en el teu casament a l’Hotel – Restaurant Hostal del Carme no hi trobaràs res a faltar. Pel teu gran dia, t’ho mereixes!

Preguntes freqüents
 1. Màxim de convidats?
  Fins a 250 a l'interior i fins a 4000 a l'exterior.
 2. De quins espais disposeu?
  Jardins, terrassa, salons pel banquet de diferents capacitats, pàrking pels convidats.
 3. Quins serveis oferiu?
  Cerimònia civil, convit, decoració del casament, música, animació, photocall, detalls pels convidats i familiars, allotjament pels convidats, suite pels núvis.
 4. Quina ubicació teniu?
  A Vilagrassa, a les afores de Tàrrega i a 30 minuts de Lleida.
 5. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina tradicional amb tocs d'autor, elaborada amb productes de proximitat.
 6. Es poden modificar els menús?
  Si, adaptem els menús als gustos i exigències dels núvis.
 7. Oferiu pastís nupcial?
  Si, la pastisseria també la fem nosaltres.
 8. Limitació horària?
  No.
 9. Exclusivitat de l'espai?
  Si.