Les Capçades és un hotel rural de tres estrelles, a dos minuts d’Horta de Sant Joan, situat a la serralada de les Capçades i envoltat de plena natura.

L’equip de Les Capçades cerca la màxima exclusivitat en els serveis que oferim perquè la seva celebració sigui inoblidable.
Les nostres instal·lacions permeten oferir esdeveniments de tota mena, avalats per l’inigualable entorn del que disposem, un marc incomparable, amanit per una infraestructura cuidada fins l’últim detall per donar el màxim confort.

El jardí del nostre Hotel està envoltat de natura. Disposem de diferents salons amb les millors vistes, amb llum natural, podent descobrir les vistes interminables als Ports de Tortosa-Beseit.

Ens adaptem plenament a les seves necessitats per a banquets i celebracions. Dissenyem un menú exclusiu d’acord amb les característiques, ambicions i gustos del client. Gaudiu l’exquisida cuina de proximitat acurada amb cada detall gastronòmic. Tot pensat com un homenatge hostaler a la nostra comarca, amb l’objectiu principal de la seva satisfacció.

L’Hotel Rural Les Capçades també oferim un servei de catering excel·lent i molt professional, la qualitat dels menús és inmillorable, tot fet a casa, la música, els detalls, l’atenció i, sobretot, un equip humà que ens fa els millors professionals pels nuvis i clients.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Estem capacitats per fer casaments en format petit comité de 50 persones i banquets de fins a 350 persones.
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, jardins, parking pels convidats, zona de ball...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració, música, allotjament pels convidats, carpes, menús personalitzats.
 4. Quina localització teniu?
  Horta de Sant Joan.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina d'autor.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí, ens adaptem a qualsevol dieta i al•lèrgia.
 7. Feu menús especials?
  Dissenyem el menú d’acord amb les característiques, ambicions i gustos de cada parella de nuvis.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Si és amb encàrrec, sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.