A l’Hotel Sol Port Cambrils,  esdevé l’hotel perfecte per a celebrar el teu casament a la costa de Tarragona. Es troba a pocs metres de la platja i us dona la possibilitat de casar-vos en les seves magnífiques instal·lacions perfectament preparades per a celebrar els casaments més emblemàtics de la costa tarragonina.

Podràs celebrar-hi tant la cerimònia (civil, temàtica, clàssica, íntima), com el convit, i la festa final.

Referent a la gastronomia, a  l’Hotel Sol Port Cambrils, podràs trobar una gran varietat d’elaboracions molt cuidades, de màxima qualitat i sabor. T’espera una gran experiència gastronòmica presentada de manera original i avantguardista que sorprendrà a tots els vostres convidats.

A l’Hotel Sol Port Cambrils,  ho tenen tot preparat per fer del teu casament un dia inoblidable, i us ofereixen un munt de serveis addicionals  directament enfocats perquè tot surti coms sempre has desitjat com ara:

 • músics, (dj, músics en directe)
 • targetes i invitacions personalitzades
 • diferents menús que podràs triar i personalitzar al teu gust
 • decoració integral del casament
 • animació
 • fotografia i vídeo…

A banda d’un casament i un dia excepcional,Hotel Sol Port Cambrils, us regala una nit de noces excepcional en una habitació superior amb esmorzar bufet l’endemà al matí i fins a les 14h. Servei VIP a la teva habitació i la possibilitat de tornar a celebrar el teu primer aniversari allotjant-te a l’hotel.

Aquesta, és sense dubte la millor forma de fer el teu gran dia inoblidable.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Celebració de la cerimònia (civil, traidiconal, clàssica...) així com del convit, i la festa final. També us ofereix passar la nit de noces a l'hotel.
 2. Espais disponibles?
  Diferents salons de diferents capacitats,
 3. Accés per a minusvàlids?
  Tots els seus espais estan preparats perquè tota mena de públic tingui accés.
 4. Quins serveis s'ofereixen als casaments?
  Poden proporcionar DJ, música en viu, arranjaments florals, targetes de lloc personalitzades i diferents menús. A més altres serveis com a lloguer de cotxes i autocars, fotògraf