• Camí de Molí del Mig s/n Torroella De Montgrí, Cataluna, Spain
  • +34 972 755 396

Amb set hectàrees de jardins i camps, URH Molí del Mig és un espai ideal per a celebracions úniques i per gaudir amb els familiars i amics en la intimitat d’uns espais exclusius. En aquests espais, podràs portar a terme la realització d’actes civils, religiosos, aperitius i còctels a l’aire lliure. Fantàstic!

Molí del Mig pot acollir casaments i celebracions exclusives de fins a 90 persones al restaurant, el que els permet garantir un tractament personalitzat i proper a tota la celebració. Una garantia d’èxit i qualitat. També disposa de diferents sales totes amb llum natural. La sala del Molí situada a l’edifici antic, i la Sala de Cristall, amb parets de vidre situada enmig dels jardins. Aquests espais són ideals per a balls i aperitius i tenen una capacitat per a unes 70 – 90 persones.

El seu equip de professionals estarà a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu. A més, si voleu gaudir durant més dies d’aquest entorn idíl·lic, l’hotel posa a la vostra disposició una àmplia gamma d’habitacions dobles, dobles superiors, Suites, i habitacions familiars.

No t’ho pensis més i no deixis escapar l’oportunitat per a fer del teu dia, el millor!

Preguntes freqüents
  1. Màxim nombre de convidats?
    Des de 80 fins a 200 persones.
  2. De quins espais disposeu?
    Salons de banquets, zona de ball, zona ajerdinada, terrassa, pàrquing...
  3. Quins serveis oferiu?
    Banquet, cerimònia, l'hotel ofereix un espai enjardinat amb la possibilitat de llogar una carpa totalment equipada per a la celebració del vostre esdeveniment