Des de fa molts anys, agafada de la mà de la Montse Catalán, va néixer Imatges Per Sempre. Una empresa audiovisual que combina serveis de vídeo i de fotografia.

Gràcies al fet que la Montse, una apassionada fotògrafa amb més de trenta anys d’experiència en esdeveniments, casaments, conferències, reunions de treball, fires i altres actes socials, va voler aprofitar els seus dons creant el que seria, el treball de la seva vida.

A Imatges Per Sempre, no només es dediquen a captar imatges de l’essència del vostre moment, sinó que també intentaran no modificar contextos ni personalitats, sense forçar situacions, simplement deixant que flueixi la tendresa i l’alegria d’un dia tan màgic per a vosaltres. Així, podreu recollir-ne el millor record, per sempre a tota la vida.

A més, no disposa d’unes tarifes ni un pla de preus fix, sinó que s’adapta totalment a les necessitats i el pressupost de la parella. Creu que pot arribar a més perfils i pot donar més i millor servei amb aquesta política.

Imatges Per Sempre, destaquen per ser propers amb la parella i amb els convidats, perquè aquests es portin, no només un bon record fotogràfic, sinó una bona impressió única. La seva empatia us farà sentir-vos totalment còmodes en tot moment. A la Montse, l’empatia i el fet d’emocionar-se en alguns moments al costat de les persones que celebren un el seu casament, és màgic i li fa gaudir molt més de la feina que fa.

Imatges Per Sempre capturarà els millors moments del vostre gran dia i els mantindrà per sempre en forma d’àlbum.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Fotografia, vídeo, preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbums digitals, fotografies en alta resolució, photocall i vistes aèries amb drons.
  2. Què inclou el pack boda?
    El reportatge preboda o postboda i del dia del casament.
  3. Hi ha possibilitat de desplaçament?
    Sí.