Des de fa molts anys, agafada de la mà de la Montse Catalán, va néixer Imatges Per Sempre. Una empresa audiovisual que combina serveis de vídeo i de fotografia. Gràcies al fet que la Montse, una apassionada fotògrafa amb més de trenta anys d’experiència en esdeveniments, casaments, conferències, reunions de treball, fires i altres actes socials, va voler aprofitar els seus dons creant el que seria, el treball de la seva vida.

Imatges per sempre, no només es dedicaran a captar imatges de l’essència del teu moment, sinó que també intentaran no modificar contextos ni personalitats, sense forçar situacions, simplement deixant que flueixi la tendresa i l’alegria del teu dia, per tal de recollir-ne el millor record, per sempre.

A més, no disposa d’unes tarifes ni un pla de preus fix sinó que s’adapta al que el client té pressupostat. Creu que pot arribar a més perfils i pot donar més i millor servei amb aquesta política. Li agrada apropar-se a les persones i que aquestes es portin no només un bon record fotogràfic, sinó una bona impressió amb nosaltres, ja que l’empatia i emocionar-se en alguns moments al costat de les persones que celebren un esdeveniment és màgic i li fa gaudir molt més de la feina que fa.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
    Foto, vídeo, preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotografies en alta resolució, photocall. Oferim també vistes aèries amb dronnes.
  2. Què inclou el pack boda?
    El reportatge preboda o postboda i dia del casament.
  3. Desplaçament?
    Sí.