imma_casaments_wedding_planner

Imma Casaments és la wedding planner que farà realitat el casament dels teus somnis, i et farà sentir com una princesa en el vostre gran dia. L’Imma és una persona amb una gran passió per les festes i els esdeveniments, i amb un gran talent per l’organització.

Ofereix un servei integral d’organització de casaments, des de la primera idea que vau tenir, fins a l’últim detall. La seva filosofia és acompanyar els nuvis en tot el procés, des del moment en què comencen a somiar en el seu dia, fins al dia B.

Els serveis d’Imma Casaments inclouen:

 • Assessorament i planificació: Us ajudarà a definir el vostre estil de boda i a elaborar un pressupost personalitzat per a vosaltres. 
 • Gestió de la logística: Es farà càrrec de tots els detalls organitzatius, des de la reserva de l’espai fins a la contractació dels serveis de càtering, animació i, tots els proveïdors necessaris.
 • Supervisió del dia: L’Imma estarà present durant el gran dia per assegurar-se que tot surti com està previst.

Si, pel contrari, ja heu buscat i organitzat tot pel vostre compte, però no voleu estar pendents durant el dia de la celebració, també podeu contractar-la per explicar-li tot el que heu decidit i que ella s’encarregui de gestionar-ho tot el dia B. Així, us assegureu de gaudir al màxim dels vostres amics i familiars, sense cap mena de preocupació.

Si voleu viure una boda de conte, no dubtis a comptar amb Imma Casaments!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Organització integral de casaments i organització del dia B.
 2. Nombre de convidats?
  Sense màxim de comensals.
 3. Amb quins estils de cerimònies treballa?
  Cerimònies de tota mena, s'adapta al 100% als gustos i requisits de cada parella.