Indòmit_experiències_logo

Si voleu gaudir d’un bon comiat de solter, Indòmit Experiències, situats a Olvan, us ofereix un munt d’activitats! També tenen una base aquàtica al Pont de l’Embassament de La Baells.

L’empresa inicia l’any 2002 i avui dia encara són uns autèntics professionals en el sector d’activitats esportives. Ofereixen un munt d’activitats a la natura ideals per a grups i inoblidables per gaudir amb els amics de sempre.

Amb Indòmit Experiències podreu celebrar el vostre comiat de solter realitzant activitats com:

 • Raid aventura: Es tracta d’una combinació d’activitats de manera que totes juntes formen una de gran i fa que tothom pugui gaudir de vàries activitats de manera molt dinàmica i divertida.
 • Paintball: Un divertit joc d’estratègia i no bèl·lic, molt segur on cal respectar totes les normes de seguretat.
 • Combat d’arquers: Es una activitat molt divertida, amb els mateixos objectius que en el paintball, però amb arcs i fletxes, molt més segur i apte per a tothom.
 • Ruta en piragua: Navegació per aigües planes on gaudireu en grup.
 • Paddle surf: Posareu a prova el vostre equilibri i riureu molt.

També posen a la vostra disposició altres activitats que ofereixen i podreu fer en qualsevol època de l’any, com segway, espeleologia, via ferrada, senderisme, tirolina, bicicleta tot terreny, nordic walking, canoa o bé, combinacions d’activitats.

A més, a l’hivern i estiu, ofereixen molts més!

El seu objectiu és buscar la vostra major satisfacció, és per això a les activitats, prenen les millors mesures de seguretat.

Si les activitats no s’adapten a les vostres necessitats, l’equip està obert a escoltar les vostres propostes perquè s’adapti totalment al comiat. Així, doncs, faran la vostra experiència totalment a mida perquè tot sigui perfecte.

No dubteu i contacteu amb l’equip d’Indòmit Experiències, s’encarregaran que el vostre comiat sigui increïble!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveix ofereix?
  Activitats multiaventura adaptades a les característiques dels grups.
 2. Altres serveis que oferiu?
  Paintball, sewgay, tir amb arc, canoa, espeleología...
 3. Es poden fer combinacions d'activitats?
  Si, són la seva especialitat.