Contacte

  Formem part del grup Avasa, grup amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

  Oferim un producte propi i un servei pròxim, familiar i personalitzat. Experiència, confiança i personalitat defineixen la nostra agència de viatges i els productes i serveis que hi podràs trobar.

  Ens posem a la vostra disposició per planificar i realitzar el vostre viatges de noces. Ho fem tot a mida dels vostres gustos i il·lusions.

  Per aquest 2016 destaquem els nostres 4 productes propis:

  – New York 20/05/16
  – Combinat Illes Açores (Sao Miguel, Faial i Pico) 29/06/16
  – Creuer Fluvial Danubi + extensió Praga 29/08/16
  – Sri Lanka + extensió a Dubai 03/10/16

  També oferim tota mena de viatges per a diferents necessitats, com els típicament estacionals, els de tercera edat o els viatges de fi de curs. A més, també tenim un bon assortit per a entitats culturals, esportives, associacions veïnals, ensenyament… i per la petita i mitjana empresa de la localitat o comarques pròximes .

  Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
   La nostra especialitat són la organització de viatges a mida per tot tipus de client, així com viatges per nuvis i viatges de "producte propi".
  2. Teniu pack de nuvis?
   Ens agrada fer realitat els somnis de les parelles i garantir un viatge inoblidable. L'elecció sempre és complicada i decidir-se per una proposta és díficil per aquest tipus client. Amb la nostra llarga experiència intentem esbrinar les necessitats d'aquests clients i oferir-li un producte adequat i d'alta qualitat.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
   Aquests tipus de viatge son la nostra especialitat. Gràcies a la nostra llarga experiència de més de 30 anys en el sector d'agències de viatges, la nostra capacitat d'improvització, diligència, rapidesa i seguretat en les accions de programació de serveis, intentem trobar un producte adequat a les necessitats del client que ens demana un viatge individualitzat i personalitzat. Li dissenyem un producte de màxima qualitat.