Inefable Weddings & Events us ofereix un gran ventall de possibilitats que us ajudarà a organitzar el vostre casament amb les màximes facilitats a la província de Lleida.

Al capdavant d’Inefable Weddings & Events hi trobareu l’Àgueda, una entusiasta i enamorada de la seva feina; Organitzar els casaments més romàntics, especials i espectaculars de Lleida, sempre a mida de cada parella de nuvis.

Ofereix una llarga llista de serveis, que podeu contractar conjuntament o per separat. Destaquem especialment el servei de mestre de cerimònia, elaboració de figuretes de nuvis i detalls totalment a mida i personalitzats, personalització del Photocall i l’Atrezzo, i textos personalitzats, també pels vots. A banda dels seus serveis de decoració de casaments, papereria de bodes i invitacions, fet per ella mateixa i de manera artesanal, i adaptat als vostres gustos.

Sempre adaptats a vosaltres, a les vostres necessitats i al vostre pressupost: podeu contractar tant l’organització completa del vostre casament com serveis puntuals i per separat, així com la supervisió durant el dia del casament perquè tot estigui a punt i no hàgiu de preocupar-vos per a res.

També us ofereix el seu assessorament en estilisme tant a nivell del vestit de núvia com de bellesa acompanyant-vos si cal, fins a la mateixa botiga o centre de bellesa per a la vostra tranquilitat.

S’encarregarà de cuidar fins el mínim detall, tot el que li encarregueu es farà d’una manera totalment personalitzada i a mida.

Disposa dels millors contactes de la província i les millors tarifes del mercat. Contractarà els serveis de cada professional, fotografia i vídeo, floristeria, música… a uns preus immillorables i més econòmics que si ho feu directament vosaltres.

Contacta amb Inefable Weddings & Events i gaudeix de la preparació del vostre casament des d’ara mateix.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  No tenim cap límit en aquest sentit.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Organització, coordinació i decoració de casament. Tant a nivell complert com puntual. Localització d’espais i de tots els professionals necessaris per a la organització del casament: músics, fotògrafs, floristes, carpes, viatge, vestit de núvia, amb les millors tarifes del mercat. Organització de la cerimònia. Estilisme nuvis i acompanyants. Assistència el dia del casament, servei de mestre de cerimònia, elaboració de figuretes de nuvis i detalls totalment a mida i personalitzats, personalització del Photocall i l'Atrezzo, i textos personalitzats, també pels vots
 3. Teniu packs de nuvis?
  Tots els packs els fem totalmente a mida de cada parella de client, garantint un preu i tarifes justes per a l'organització del vostre casament.
 4. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Religiosa, civil, temàtica o simbòlica.
 5. Sou especialistes?
  Sí, en casaments a tot Lleida.