Contacte

Omple el teu gran dia de música! Converteix el teu casament en una festa inoblidable! Innovagroup posa a la teva disposició una llarga llista de serveis musicals, d’animació i d’ambientació, tot el necessari per acompanyar-vos durant tota la celebració, de principi a fi: Dj, orquestra, música per a la cerimònia, música per a l’aperitiu i banquet, música i il·luminació per al ball, i fins i tot serveis complementaris per a un extra de diversió com humoristes i altres espectacles.
Ofereix un fantàstic pack de nuvis que inclou: Cerimònia, aperitiu, banquet i tres hores de ball. Tanmateix, s’adaptaran a les vostres necessitats i expectatives i si ho desitgeu, us elaboraran un pack a mida.
Amb més de 17 anys d’experiència, l’equip d’Innovagroup està totalment capacitat per adaptar-se als gustos musicals de cada parella. Disposen d’un amplíssim repertori musical propi amb 45.000 cançons des dels anys 60 fins a l’actualitat, passant per tots els estils i països, més els temes que vosaltres voleu afegir. Tot, pensat per a oferir un servei i proporcions musicals adequats per a tot tipus de públic amb tocs de Showman, amb subtilesa i gràcia, sense convertir-se en els protagonistes ni acaparrant tota l’atenció.

Pots comptar amb Innovagroup et casis on et casis, es desplaçaran allà on calgui. Més facilitats, impossible!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Dj, orquestra, música per a la cerimònia, música per a l'aperitiu i banquet, música i il·luminació per al ball, humoristes i animació.
 2. quins estils musicals treballeu?
  Desde música dels anys 60 fins a la música més actual.
 3. Oferiu pack de núvis?
  Si, el pack bàsic inclou cerimònia, aperitiu, banquet, tres hores de ball, i tot el dispositiu electrònic i logístic. També oferim packs personalitzats.
 4. Possibilitat de desplaçament?
  Si. Ens desplaçem a nivel nacional, amb un cost afegit segons distancia.
 5. Limitació horària?
  El pack bàsic inclou 3 hores de ball, però es pot allargar la festa, acordant prèviament un pressupost amb els núvis.
 6. Temps d'antelació per contractar els serveis?
  Mínim 10 dies, però mentre més antelació millor per organitzar el servei i tenir cura de tots els detalls.