Isla de Gracia Eventos son un gran equip de professionals i d’un lloc sense comparació que convertirà en realitat el vostre casament somiat.

Tenen una fantàstica finca per a casaments i esdeveniments a una illa privada al sud de Tarragona on podreu gaudir d’una posta de sol reflectida al riu com a teló de fons el dia de la vostra celebració ho farà únic.

Es pot accedir amb cotxe pel pont o amb vaixell, cosa que la dóna d’un toc únic del qual molt pocs llocs poden presumir. La tranquil·litat que aporta la meravellosa situació i la bellesa de les 20 hectàrees de terreny són dues de les coses que us enamoraran a primera vista.

​Així mateix, compten amb diferents muntatges possibles per al vostre esdeveniment i una carpa beduïna per a 180 persones per permetre una celebració a l’aire lliure arrecerats de pluja i vent. També disposen d´una altra petita masia de principis del segle XX amb celler de vins i capella.

Estaran sempre a la vostra disposició, abans i durant el dia de l’esdeveniment, perquè no us falti de res ni a vosaltres ni als vostres convidats. S’encarregaran en tot moment de donar resposta a les vostres peticions i mimar cada detall perquè tot surti perfecte.

Així mateix, us ofereixen els serveis de: allotjament, espai per poder celebrar cerimònies civils i religioses, wedding planner, fotògraf, càtering, còctels de recepció, recena, dj, etc.

A més, vosaltres trieu l’horari i els proveïdors, i no tenen exclusivitat amb cap servei extern, podeu portar el vostre fotògraf, càtering, DJ…

Preguntes freqüents
  1. Celebreu més d'un casament al dia?
    No.
  2. És possible llogar només l'espai, sense el servei de restauració?
    Sí.
  3. Disposeu de menús especials?
    Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.