Janina Lingerie és una botiga multimarca de corseteria, llenceria i bany, ubicada a Barcelona. Compten amb una llarga experiència demostrada des de 1949, on totes les seves núvies són úniques així com cadascun dels seus productes.

Vesteixen a les núvies amb les peces més delicades i suggerents. Gases i seda estampades a mà, puntes de chantilly i d’alençon dignes de les millors peces.

En el seu taller retoquen i adapten els sostenidors per adaptar-los al vestit de manera integral. Tenen models multiposició per a tots els dissenys; escots en V, escots d’esquena i tancats a caixa, cotilles amb escot d’esquena i, sostenidors invisibles.

A més, a Goro Men’s Store, la seva botiga de roba per a home, trobareu des de samarretes interiors d’home de màxima qualitat, fins a la més àmplia col·lecció de calçotets i tota la nova gamma de llenceria d’home. És un nou portal de roba interior masculina, seguint amb la mateixa professionalitat i dedicació que tenen amb Janina Lingerie.

Disposen d’una botiga física de roba per a home a Barcelona i treballen amb les marques europees més exclusives com:

 • Hanro.
 • HOM.
 • HOMERS. 

Feu una ullada a la seva web o visiteu-los a alguna de les seves botigues. S’encarregaran de fer-vos anar totalment impecables i còmodes, en un dels dies més importants de les vostres vides. 

Preguntes freqüents
 1. És necessaria cita prèvia?
  No.
 2. Quins estils treballen?
  Glamour, modern, romàntic...
 3. Fan peces a mides?
  Sí, totalment personalitzades.