Janina Lingerie és una botiga multimarca de corseteria, llenceria i bany, ubicada a Barcelona, amb experiència demostrada des de 1949, on totes les seves núvies són úniques així com els seus productes.

Vesteixen a les núvies amb les peces més delicades i suggerents. Gases i seda estampades a mà, puntes de chantilly i d’alençon dignes de les millors peces.

En el seu taller retoquen i adapten els sostenidors per adaptar-los al vestit de manera integral. Models multiposició per tots els dissenys d’escots en V, escots d’esquena i tancats a caixa, Cotilles amb escot d’esquena i sostenidors invisibles

A més, a Goro Men’s Store, la seva botiga de roba per a home, trobaràs des de samarretes interiors d’home de màxima qualitat fins a la més àmplia col·lecció de calçotets i tota la nova gamma de llenceria d’home. És un nou portal de roba interior masculina, seguint amb la mateixa professionalitat i dedicació que tenim amb Janina Lingerie.

Disposen d’una botiga física de roba per a home a Barcelona i treballen amb les marques europees més exclusives com: Hanro, HOM, HOMMERS.. Fes-li una ullada a la web i descobreix-ho tu mateix.

Preguntes freqüents
  1. És necessari cita prèvia?
    No
  2. Quins estils treballeu?
    Glamour, Modern, Romàntic...
  3. Quin horari feu?
    De dilluns a divendres de 10.00 a 20.00. Dissabtes de 10.30 a 20.00