Si vols donar un toc elegant i “chic” al teu casament o comiat de solter, i sorprendre a tots els teus convidats amb una arribada a la cerimònia amb un cotxe clàssic o fins i tot amb una espectacular limusina, J&D Clàssics i Limousines serà el teu millor aliat. Amb més de 20 anys d’experiència i tradició en el seu sector, ofereix un servei molt complet, acurat i professional:

– Lloguer de limusines arreu de Catalunya

– Lloguer de limusines Hummer a Barcelona

– Lloguer de cotxes clàssics i totalment singulars, a Barcelona i rodalies (Rolls Royce Silver Cloud, Rolls Royce Phantom, Cadillac Descapotable, entre altres.)

Tots els vehicles de la seva flota estan perfectament equipats i les limusines estan dotades de serveis de luxe, i són aptes pels casaments i comiats de solter més exigents i excèntrics.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  - Lloguer de limusines arreu de Catalunya - Lloguer de limusines Hummer a Barcelona - Lloguer de cotxes clàssics a Barcelona i rodalies 
 2. De quina flota disposeu?
  Limusines i limusines Hummer, i cotxes clàssics com Rolls Royce Silver Cloud, Rolls Royce Phantom, i Cadillac Descapotable, entre altres. Les limusines estan perfectament equipades i dotades de serveis de luxe.
 3. Oferiu servei arreu de Catalunya?
  Oferim servei de lloguer de limusines a tot Catalunya, servei de lloguer de cotxes clàssics a Barcelona i rodalies, i servei de lloguer de Hummer a Barcelona ciutat.
 4. El lloguer del vehicle inclou conductor?
  Sí.