Segurament heu assistit a més d’un casament, fins i tot haureu imaginat més d’una vegada com serà el vostre! Però, el que la majoria dels nuvis i les núvies no saben, és el munt de detalls que cal decidir, els proveïdors que hi participaran, o com us ho fareu per trobar temps per organitzar-ho tot.

És per això que Say Jess Wedding estarà al vostre costat, us agafarà de la mà i us  ajudarà a que tot surti espectacular i que tothom recordi la vostra boda com un dia genial!

Així que, enceneu motors, poseu-vos el casc i… en marxa! Vosaltres gaudiu del viatge mentre Say Jess Wedding s’encarrega d’ajudar-vos a organitzar i dissenyar una boda única i especial!

SayJess Wedding treballa de forma transparent, posant-t’ho tot damunt la taula perquè tingueu una visió global de la vostra boda. L’empatia és un dels punts forts de la Jess i el seu equip, ja que no us organitzen el vostre casament, sinó que el VIUEN amb vosaltres, aconseguint que les coses siguin més fàcils del que són.

La seva missió és acompanyar-vos en tot el procés de l’organització de la vostra boda sense estrès ni preocupacions, gaudint-ho al màxim i amb la seguretat que tot anirà bé, passi el que passi, i que el dia de la boda serà un dia que mai oblidareu, ni vosaltres ni els vostres convidats.

Com serà el procés de treballar amb SayJess Wedding?

 • Primera reunió gratuïta: Us trobeu per conèixer-vos i explicar com us imagineu el gran dia.
 • Pressupost: Us preparen un pressupost personalitzat.
 • El cronograma: Firmareu el contracte i us explicaran el cronograma detallat.
 • Proveïdors i propostes: Busquen els millors proveïdors per a vosaltres que encaixin amb el vostre estil de boda i el vostre pressupost.
 • Les visites: Us acompanyaran a visitar els proveïdors escollits.
 • La decoració: Començareu a treballar la proposta de decoració.
 • La prova de menú: Us acompanyaran a la prova de menú per assessorar-vos.
 • El Wedding Book: Elaboren el document mestre amb tota la informació per a la coordinació.
 • Gaudiu!: Deixeu-vos portar i gaudiu!

Ofereixen diferents serveis:

 • L’organització integral (Planificació, decoració i coordinació): L’equip s’encarrega de TOT! Treballen seguint un ordre i un cronograma perquè no oblideu res i pugueu gaudir al màxim de tot el procés d’organitzar la vostra boda sense estrès ni preocupacions.
 • Una decoració personalitzada: A SayJess Wedding s’encarreguen de fer un disseny únic i innovador per a vosaltres. Però no sols busquen el millor disseny o les últimes tendències, sinó que també fan que tot això encaix amb vosaltres cuidant tots els detalls.
 • La coordinació del gran dia: Després de mesos i mesos de preparatius, ja ho teniu tot a punt per al gran dia, però voleu que tot surti bé, estar tranquils i gaudir-ho al màxim sense preocupar-vos de res. Quedeu amb la Jess i li expliqueu tot el que heu preparat. Contactaran amb tots els proveïdors per a quadrar el timing del dia de les noces.
Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  L'organització integral (Planificació, decoració i coordinació), decoració personalitzada i la coordinació del gran dia.
 2. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
  Amb tota mena de cerimònies.
 3. Amb quanta antelació hem de posar-nos en contacte?
  Com més aviat millor.