joan_cabes_photographer

Joan Cabes Photographer és un reputat fotògraf català i de família de fotògrafs, que ofereix una àmplia gamma de serveis fotogràfics, per capturar moments especials i crear records duradors. Amb una trajectòria àmpliament reconeguda, Joan es destaca per la seva habilitat per capturar la bellesa i l’emoció de cada moment del vostre casament.

La seva especialitat són els reportatges de nuvis. Amb una visió artística i un enfocament atent als detalls, capturarà els moments més importants i emocionants del vostre gran dia. Les seves imatges transmeten històries d’amor i felicitat d’una manera molt autèntica i natural.

Joan Cabes Photographer us acompanyarà el dia del vostre casament per immortalitzar cada moment i que quedi al vostre record per sempre. Sap la importància d’aquest dia per a cada parella, és per això que s’encarregarà que tant vosaltres com els vostres comensals, us sentiu còmodes en tot moment. 

Joan Cabes Photographer és, sens dubte, l’elecció ideal per a aquells que busquen un professional de la fotografia amb passió, experiència i un estil únic.

Les seves imatges són obres d’art que perduraran per sempre!

Contacteu amb ell i us assessorarà personalment segons les vostres necessitats i preferències. 

Preguntes freqüents
  1. Fa més d'un casament al dia?
    No.
  2. En quin tipus de casaments treballa?
    Casaments de tota mena d'estils i a diferents espais.
  3. A quines províncies ofereix els seus serveis?
    A tot Catalunya.