La Joieria Glòria Pardo té dues botigues a Badalona, una al carrer de la Providència i l’altra al carrer de Francesc Layret, és un establiment emblemàtic amb una història que remunta a l’any 1910. Des de llavors, la família Pardo ha dedicat la seva vida a l’art de la joieria i la rellotgeria, oferint als seus clients peces úniques i de gran qualitat.

Disposen d’un taller propi on es poden crear joies a mida, adaptant-se a les idees i desitjos de cada client.

Descobreix l’exclusiva col·lecció de joies que aquesta joieria té per a tu:

  • Anells: Troba anells acabats en or i diamants de diferents estils per a realçar la teva bellesa.
  • Arracades: Explora la col·lecció d’arracades d’estil atemporal, perfectes per a tota ocasió.
  • Braçalets: Descobreix els braçalets que simbolitzen la simplicitat i delicadesa en cada detall.
  • Penjolls: Penjolls únics i especials que captiven amb la seva originalitat i encant.

A més en el camp de la rellotgeria, la Joieria Glòria Pardo és un referent a Badalona. Disposen d’una àmplia selecció de rellotges de les millors marques, tant per a homes com per a dones. A més, ofereixen serveis de reparació i manteniment de rellotges, garantint un treball professional i de confiança.

En resum, si busqueu una joieria de confiança, on trobar peces úniques i un servei personalitzat, la Joieria Glòria Pardo és la vostra opció ideal.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis addicionals ofereix la Joieria Glòria Pardo?
    A més de la venda de productes, la Joieria Glòria Pardo ofereix diversos serveis addicionals, com: Gravació de joies: Personalització de joies amb noms, dates o missatges especials. Restauració de rellotges i joies antigues: Reparació i rejoveniment de joies antigues.
  2. Què fa que la Joieria Glòria Pardo sigui diferent d'altres joieries?
    La Joieria Glòria Pardo es distingeix per diversos aspectes: - Tradició familiar: Amb més de 110 anys d'experiència, - Taller propi: Disposen d'un taller propi on s'elaboren joies a mida i es realitzen reparacions i restauracions amb la màxima cura. - Serveis personalitzats: L'equip de professionals ofereix un assessorament personalitzat. - Qualitat i exclusivitat: Seleccionen acuradament els seus materials i treballen amb marques reconegudes.