joan_gascons_joyeries

Amb més de 40 anys d’experiència, Joieria Joan Gascons s’ha convertit en un referent a Lloret de Mar per a la venda de joies, aliances i rellotges exclusius. Situada en ple centre, ofereix una àmplia gamma de peces seleccionades amb cura per garantir la seva bellesa i qualitat.

El seu catàleg inclou una gran varietat de joies: anells, arracades, collarets, polseres… Per a tots els gustos i pressupostos. A més, posa a la vostra disposició les millors aliances en or de 18 kilats i diamants.

Explora l’exclusiva col·lecció de peces en plata de llei, elegantment acabades amb un subtil bany de platí i engastades amb circonites brillants. Deixa’t captivar per les novetats de la col·lecció de Viceroy, amb peces en plata folrada i acer niquelat. Per a aquells que aprecien l’elegància amb un toc modern, aquestes creacions no deixaran indiferent a ningú.

El que realment distingeix la Joieria Joan Gascons és la seva atenció personalitzada. El seu equip d’experts està sempre disposat a assessorar i guiar els clients en l’elecció de la peça perfecta per un dels moments més importants de les vostres vides. 

Si busques una joieria a Lloret de Mar que ofereixi qualitat, exclusivitat i un tracte personalitzat, la Joieria Joan Gascons és la teva opció ideal.

Preguntes freqüents
  1. Quins productes ofereixen?
    Tota mena de joieria d'alta gamma.
  2. On estan ubicats?
    Al centre de Lloret de Mar.
  3. Quines aliances ofereixen?
    Aliances en or de 18 kilats amb brillant i en plata.