Joieria l’Encast és una joieria – taller amb molts anys de tradició i experiència, un referent a la Província de Tarragona per a les parelles de nuvis que cerquen les seves aliances ideals, úniques i personalitzades.

La joieria posa a la teva disposició un ampli ventall de joies de disseny i creació pròpia. La seva especialitat són les aliances, tot i que també disposen d’una fantàstica varietat d’altres peces, com braçalets, arracades, collarets i rellotges d’home i de dona. A més, realitzen un taller d’aliances personalitzades per als nuvis.

Les aliances són l’element més simbòlic en un casament. Per aquest motiu, a la Joieria l’Encast podreu ser joiers per un dia, dissenyant i realitzant les vostres pròpies aliances, fent-les vostres i úniques.

Podreu participar en totes les fases de creació artesanal: des que es fon el metall, fins al resultat final. En tot moment estareu supervisats perquè pugueu obtenir de les vostres aliances, el resultat perfecte.

La duració del taller és de 4 hores i té un cost de 50 € per parella. Tot i que no us les endureu a casa el mateix dia, perquè així la Joieria l’Encast us les podrà deixar amb uns acabats impressionants!

Durant el procés s’ofereix un pica pica i una sessió de fotografies perquè pugueu incloure les fotos en el vostre àlbum del casament i tingueu un bonic record.

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus d'articles disposen?
  Tot tipus de joieria per a la dona: Arracades, braçalets, collarets, penjolls,etc; Aliances de boda, anells de compromís, rellotges d’home i dona, i joieria per a nens.
 2. Es fan dissenys a mida?
  Sí, el punt fort de la joieria es que disposa de taller propi i totes les joies es fan a mida del client tenint en compte els seus gustos, preferències i pressupost.
 3. Tenen col·lecció pròpia?
  Sí.
 4. Quines firmes treballen?
  Les joies són de col.lecció pròpia i d'altres sobre demanda. Amb rellotgeria treballem amb la marca Level Watches.