joieria_or_dolor_logo

Joieria Or Dolors és una preciosa joieria ubicada a Figueres, Girona i que compta amb una gran experiència dins del sector, fundada l’any 1961.

Es dediquen especialment al disseny de joies úniques i personalitzades, això és el que els hi fa únics i diferents. A més, compten amb un propi taller de joies, que els hi permet elaborar de forma directa tots els dissenys i peces que desitgis.

Entre els seus models més destacats trobareu les aliances, unes de les més especials, ja que representen la unió en el matrimoni de la parella. A més, l’aliança és una joia per lluir en determinats esdeveniments, perquè també simbolitza un record per a tota la vida.

Cada joia es fabrica amb els més alts estàndards de qualitat i materials nobles com l’or i la plata. També, treballen amb perles i gemmes d’acord amb els teus gustos i preferències.

El seu objectiu és brindar-vos un servei professional, ja que entreguen un producte que compleixi cadascun dels detalls i requisits establerts.

Confia amb Joieria Or Dolors per dissenyar les millors joies de la mà de joiers experts en el seu càrrec. Hi trobaràs els millors dissenys de joies en Figueres completament adaptats a les teves necessitats.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Oferim joieria per dones i per homes. Penjolls, anells, arracades...
  2. Es fan dissenys a mida?
    A Joieria Or Dolors comptem amb tot el necessari per poder satisfer les vostres necessitats. El nostre equip està altament capacitat per poder oferir-vos joies personalitzades.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Sí.